14 Август, 2016 15:18 17 177 6

Жестоко убийство във Варна

  • убийство-
  • жестоко-
  • варна-
  • анита мейзер
Жестоко убийство във Варна - 1

Жестоко убийство във Варна е станало в нощта срещу неделя. Мъж е бил умъртвен в дома си. Жертвата е съпругът на "Мисис България Свят" Анита Мейзер.

Близки до семейството разказват пред Нова телевизия, че двамата съпрузи са се прибрали през нощта с техни приятели. Анита Мейзер излязла до магазина и когато се върнала, намерила убития си съпруг.

От полицията във Варна съобщиха, че тежко криминално престъпление е регистрирано на територията на Пето РУП.  Сигналът е получен след полунощ. 
От полицията допълниха, че са започнати неотложни действия по разследване на случая и не съобщиха повече подробности. Образувано е досъдебно производство под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура. Очаква се прокуратурата да излезе със съобщение по случая, посочиха от полицията. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бате жоро

    0 0 Отговор
    едва ли е било заради "мисиската" от която ме побиват тръпки

    Коментиран от #2, #6

  • 2 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бате жоро":

    Прав си, за тази грозотия едва ли някой ще се жертва. Може мажът и сам да е починал, вследствие на алкохол, или от ревност се е самоубил.
  • 3 1234

    0 0 Отговор
    Може да е било единственото му спасение да се отърве от нея.
  • 4 бай село

    1 0 Отговор
    Каква сложна ситуация! Прибрали са се с техни (приятели) и миската веднага отишла в нощния магазин, връщайки се заварва жестоко убития си съпруг, а приятелите изчезнали най вероятно от страх! Сега полицията ще води следствие за неизвестен извършител и случаят ще приключи. Жалко за човечеца да го убият в собствения му дом. Добре скалъпена история , ако полицията хване миската за шията всичко ще си дойде на място ,но едва ли.
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    тука става дума за много пари
    мъжа и е милионер
  • 6 Александър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "бате жоро":

    Наистина колко сложна ситуация... Да се чуди човек как са се случили нещата. Трябва да си сляп, тъп и адски ограничен, за да не се досетиш, че всичко е било нагласено само и само тая грозотия да му отмъкне парите...