Last news in Fakti

18 Август, 2016 16:33 1 916 9

Шест месеца условно за биячите с бухалка на пътя

  • шест месеца-
  • условно-
  • биячите-
  • бухалка-
  • пътя

Районен съд Пловдив определи и наложи на подсъдимите Христо Цанов и Николай Пацев наказание от по шест месеца лишаване от свобода и за двамата, като изтърпяването на същото беше отложено с изпитателен срок от по три години.

Това наказание беше определено след като Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите Христо Цанов и Николай Пацев и техните защитници сключиха споразумение.

Подсъдимите се признаха за виновни в това, че на  14.08.2016 г. в съучастие като съизвършители са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието им се отличава с изключителен цинизъм и дързост и че са причинили на Каприел Папазян от Пловдив по хулигански подбуди лека телесна повреда.

На 14.08.2016 г. Николай Пацев, управлявайки автомобил „Мерцедес”, заедно с Христо Цанов изпреварили от дясна страна лек автомобил марка „Опел”, управляван от Каприел Папазян. Той натиснал клаксона, тъй като лекия автомобил „Мерцедес” засякъл пътя му. Последвали размяна на реплики и жестове. Не след дълго автомобилите спрели на червен светофар на кръстовище. Христо Цанов слязъл от „Мерцедес”-а и започнал да блъска с ръце и да рита с крак автомобила на Папазян, а Николай Пацев слязъл от „Мерцедес”-а с бухалка в ръка и счупил с нея задния прозорец на автомобила на Папазян. Той слязъл от колата и в този момент двамата подсъдими започнали да го удрят с юмруци по цялото тяло. С тези си действия му причинили лека телесна повреда, изразяваща се в отоци, охлузвания и кръвонасядания по главата, контузия на главата, кръвонасядания по гърба, охлузвания и кръвонасядания по крайниците, с което са му причинили болка и страдание без разстройство на здравето.

Определението, с което Районен съд Пловдив одобри споразумението, сключено между Районна прокуратура Пловдив и подсъдимите е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.  

                                              

 

.

 

 

 

           


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    Или реално никаква присъда. Е какво се очаква да става в държава където законите не се спазват или задължително се дават възможно най-леките присъди? Да не са малолетни, случайно с колелета да са се сблъскали? Това са мутри, нагли, бият наред, избитите зъби са телесна повреда втора степен. В една развита страна ако стане това със сигурност ще влезе в затвора, ама на 100%. А тук може и кафенце да са им направили съдиите, може масажче на крака, гръб, г.з, ... .
  • 2 Митко

    1 0 Отговор
    Тогава по добре да ги гръмнеш и да сключиш споразумение.НО пък май трябва да си регистриран с голямо досие, за да ти се размине само с условна."Браво" на съдаНе чувстват ли вече някъде сърбел.
  • 3 Възмутена

    1 0 Отговор
    Това е българският съд! Изводът е само един - Той ще заработи за хората само ако изметем съдиите и прокурорите както в Турция!!!
  • 4 Morgoth

    1 0 Отговор
    Хм ... за да се е стигнало до споразумение тази условна присъда би трябвало да е съчетана с обезщетение, иначе не виждам причина пострадалия да се съгласи.
  • 5 toma por kulo

    1 0 Отговор
    na4i sledva6tiq pat moje da pi6e 4ovek s zakonno pritejavano orajie strelq za da se za6titi ot 4etirima koito se pravqt na mutri sleznali na svetofara za da go prebiqt za6toto im svirnal s klakson na tam otivat ne6tata a ako e biv6 voennen ili polizai mnogo nqma ba mu misli osobenno ako dadenite gospoda sa s bujalki vinkeli I tam podobni elementi
  • 6 Суско

    1 0 Отговор
    Някой друго очаквал ли е?В друга държава тези мутри щяха да изтърпят от 3-6 месеца ефективна присъда.
  • 7 kkk

    1 0 Отговор
    егати сбърканата съдебна система.да те бият,унижат и е.ат на светофар и да не можеш да разчиташ на правосъдие.айде тогава всички да грабваме бухалките и .......знаете къде да ги изполваме.съвет към пострадалото момче-събери 5-6 приятели и намери тези мутри и ги е.и с същите бухалки,е...ще получиш само 3 мес. условно-голяма работа
  • 8 мъжкар

    1 0 Отговор
    Аз за пореден път ще напиша какво е моето решение макар че на някои мухлювци тука може да им се стори драстично но те точно за това са и мухлювци.Преди има няма 30 г в нашата НРБ преведено за непросветените това е народна република България.Та по онова време с тия копелета щеше да се случи следното полицията ги прибира следва як бой в мазето на районното от полицаите.После районнният съд издава една бърза присъда без много церемонии и тия гадове заминават още на другия ден в кауша където ще лежат за такова нещо поне 5г като през тия 5 г предвид тежестта на престъплението което са извършили за тях ще има бой от полицията и затворниците почти през ден плюс зверски труд и оскъдна храна.На петата година като излезнат тия изроди ще са не повече от 45 кг и определено след тази ПРАВОСЪДНА ТЕРАПИЯ повече никога няма да им мине през акъла за подобни рецидивистични действия.Ето това е решението ве ГОСПОДА.А самия факт че 30 г по-късно тея копелета са на свобода след подобно изпълнение което реално е застрашило физически живота на тяхната жертва показва и ДОКАЗВА че държавата има интерес от ликвидацията на българския народ като поощрява с леките си присъди подобни изпълнения които са застрашили живота на млад човек.Ами то стана така че трябва да ходим с КАЛАШНИК И ПИСТОЛЕТ В КОЛАТА ЛИ ВЕ?Как може човека насинен отвсякъде и това да се води ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА.Може би трябвше да го убият за да се води малко по-тежка повреда ли ве господа МАГИСТРАТИ?Тоя съдия дето е издал тази присъда трябва да се нареди редом до тия изроди и заедно с тях към ЗАНДАНА.И тия като са такива ГОЛЕМИ БИЯЧИ що не скочат да потрошат някой луксозен автомобил на някой от големите бандити и мафиоти ами скачат само срещу обикновени и беззащитни граждани и шофьори.А ВИЕ ГОСПОДА ДРАСКАЧИ помислете до кога още ще ги търпите и колко още може да издържите така.
  • 9 1234

    1 0 Отговор
    Ако това се беше случило точно на тоя съдия който е присъдил тая присъда дали пак такова щеше да е наказанието им???? МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ.