Last news in Fakti

19 Август, 2016 23:00 1 676 1

Крадец на автомобили остава в ареста

  • крадец-
  • автомобили-
  • остава-
  • ареста

По внесено искане от Районна прокуратура-Бургас, съдът остави в ареста 26-годишният Даниел Стоев от Враца. Той е обвинен за това, че на 15.08.2016 г., около 12.00 часа, в Бургас, на неохраняем паркинг, в ж.к. „Изгрев” пред бл. 117 и бл. 118, чрез използване на техническо средство – контактен ключ за автомобила, направил опит противозаконно да отнеме чуждо “BMW” модел “320 D”. Автомобилът е на жена. Той възнамерявал без нейно съгласие да го ползва, като опитът е останал недовършен по независещи от крадеца причини. Даниел Стоев е бил задържан от служители при ОДМВР - Бургас.

За това тежко умишлено престъпление законодателят е предвидил наказание „лишаване от свобода“ от 1 г. до 10 г.

Според прокурора, от събраните доказателства може да бъде направено обосновано предположение, че Стоев, е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение бе категоричен, че съществува възможност Стоев да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и остави Стоев в ареста.

Определението на Районен съд –Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    0 0 Отговор
    е това е новина
    не стига че сме го хванали
    ами чак и сме го задържали
    току виж един ден
    и убиец на пътя сме задържали