Last news in Fakti

21 Август, 2016 16:09 3 645 1

Задържаха Слънцето в Слънчев бряг

  • задържаха-
  • слънцето-
  • слънчев бряг
Задържаха Слънцето в Слънчев бряг - 1

41-годишният Иван М., познат като Слънцето, е бил задържан при специализирана полицейска акция в курорта Слънчев бряг, съобщи телевизия Bulgaria On Air . Операцията е била подготвяна няколко седмици, докато се събере необходимата информация, включително и СРС-та, коментират запознати.

Арестите са извършени в петък, но се пазят в тайна. Прибрани са поне 5 човека в ареста, заедно с заподозрения за накотърговия Иван М. Според полицията те са се занимавали с пласиране на дрога основно в курорта, но и на други места по крайбрежието.

Местните криминалисти са получили сведения за гастрола на групата на Слънцето още в началото на лятото, но е било нужно време, за да съберат повече информация.

Очаква се случаят да бъде поет от спецпрокуратурата, защото бандата имала типичните белези на организирана престъпна група с лидер и йерархична структура. Криминалисти твърдят, че Иван М. е сред най-опитните дилъри в страната.

През 2009 г. при специализирана акция в София бе разбита наркомрежа в столичните квартали “Надежда”, “Връбница” и “Свобода”, за организатор на която се смяташе именно Слънцето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Ако веднага му "резнат" главата без да искат, следващите ще си помислят как да процедират с наркотиците.