22 Август, 2016 12:27 2 170 1

Задържаха мъж, разчленил жена

  • мъж-
  • разчленил-
  • жена-
  • моторна резачка

Той е признал за убийството

Задържаха мъж, разчленил жена - 1

Окръжната прокуратура в Шумен ще задържи за срок до 72 часа 45-годишния Стефан Ст. от Шумен по обвинение за убийството на жена, с която е съжителствал, съобщиха от прокуратурата.

Убийството е било извършено в периода от 12 до 21 август 2016 г.

Сигнал за изчезналата жена от Варна, с която извършителят се събирал и разделял многократно, е бил подаден от близките й на 19 август 2016 г. в Шумен. 49-годишната Г.Д. е била обявена за издирване.

На 21 август 2016 год. при проверка в дома на Стефан Ст. в кв. „Гривица“ в Шумен полицейски служители открили в килер до къщата му разчленен труп и тленни останки в напреднал стадий на трупно разложение. Стефан Ст. обяснил пред служителите, че това е убитата от него Г.Д.

Работа по случая продължава с процесуално-следствени действия за идентификация на трупните останки, както и за установяване на причината за смъртта на жената. Предстои привличането на извършителя като обвиняем за убийството.

Стефан Ст. е осъждан 7 пъти за шофиране в пияно състояние и за неизпълнение на наложени мерки по Закона за защита от домашно насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Другия път пак оставете някой с 18 присъди на улицата.