Last news in Fakti

26 Август, 2016 09:46 3 753 0

Откриха трупа на криминално проявен

  • откриха-
  • трупа-
  • криминално-
  • проявен

Младият мъж е познат на полицията заради кражби и търговия с наркотици

Откриха трупа на криминално проявен - 1

Труп на криминално проявен мъж е открит в таванска стая в Несебър, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 24 август 2016 г. в 18.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за мъж, открит починал в таванска стая, разположена в бл. 51 в ж.к. „Младост“.

При извършения оглед е установено, че тялото / в напреднал стадий на трупно разлагане/ е на 30-годишния Й.Б. от с. Искра, общ. Първомай, обл. Пловдив, криминално проявен за осъществени кражби и търговия с наркотици.

Трупът е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина“ към МБАЛ – Бургас. Според съдебните медици няма данни за насилствена смърт. Взета е кръвна проба за химичен анализ, тъй като по данни на съседи, в последните дни младият мъж е бил непрекъснато под въздействие на алкохол и вероятно упойващи наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА