Last news in Fakti

28 Август, 2016 10:04 3 172 1

Мъртво пиян сгази жена си

  • мъртво-
  • пиян-
  • сгази-
  • жена

Жената е пострадала изключително тежко

Мъртво пиян сгази жена си - 1

Жена е приета в УМБАЛСМ „Пирогов“ с фрактура на черепа, масивен хематом в мозъка и разкъсна рана на крака, след като пострадала при нелеп инцидент – тя се опитвала да попречи на пияния си съпруг да шофира, а той искал да покаже как се паркира, съобщи bTV.

Инцидентът станал в събота вечерта в Благоевград.

51-годишната В.Б. прибрала 40-годишния си съпруг Б.Б. от местна кръчма. До дома им шофирал техният син. Той вкарал колата в гаража и тръгнали да се прибират. Преди да затворят вратата на гаража обаче, пияният мъж решил, че не харесва как е паркиран автомобилът и се качил зад волана, за да им покаже как се прави.

Знаейки, че е мъртво пиян, съпругата му се опитала да затвори вратата, за да му попречи да изкара колата.

Б.Б. дал на заден ход с пълна газ, блъскайки вратата на гаража. Тя ударила намиращата се пред нея жена, която паднала назад и наранила главата си при удара в плочките. Винкел на гаражната врата пък наранил крака ѝ.

След направените ѝ изследвания в МБАЛ-Благоевград е установено, че пострадалата има фрактура на черепа и масивен хематом в мозъка. Направени са ѝ над 10 шева на крака.

Към 2 ч. след полунощ жената е транспортирана за София и приета в „Пирогов“.

Направен полеви тест на съпруга ѝ установил 3 промила алкохол в издишвания въздух.

След като му е взета и кръвна проба, той е задържан за 24 часа в Първо РУП-Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Алкохола не прощава.