6 537 11

Пенсионер е по-малко от бежанец

Храним, поим и си отглеждаме нелегални инфилтратори

Пенсионер е по-малко от бежанец

Взрив от коментари наводни социалните мрежи след снощния бой в бежанския лагер в Харманли. Може би най-характерният и подкрепян беше: „Храним, поим и си отглеждаме нелегални инфилтратори.

800-900 калпака, средно по 1000 лева разходи месечно и с другите разходи за поддръжка, тоци, води и т.н., станаха един милион на месец. Това само в този "пионерски" лагер.

"Клетите клетници" яли, пели, пили и се веселили, та се сбили, потрошили освен колата и друг сграден инвентар.

Нашите пенсионери изнемогват с подигравателни пенсии от 200-250 лева, а тея ще си ги гледаме като писани яйца... Докога така!?“

Какво се случи?

Иракчани и афганистанци се биха до кръв снощи в лагера в Харманли. С камъни е замерван и автомобил на полицията, който е потрошен. Няма пострадали полицаи.

Двама души от мигрантите са били откарани в Бърза помощ.

Скандалът между 800 чужденци е станал малко преди полунощ. Местни твърдят, че са чули в лагера и изстрели. В момента в лагера са изпратени 50 полицаи.

Преди седмица пак в бежанския лагер в Харманли афганистанец наръга с нож свой сънародник, след употреба на алкохол.

 

Хасково / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • боя настана
  Отговор
  1 13:07  29.08.16
  Зерги...
 • Тошибиян
  Отговор
  2 15:44  29.08.16
  Казваха че садам кадафи асад и другите управници в оня регион са диктатори...и са избивали невииния си народ...
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 15:57  29.08.16
  Чудесно ! Как да не ми е мъчно за бай Тошовото време ? Милиционерите щяха да изпразнят по един пълнител от ТТ - тата в тълпата - за да ги укротят и тогава щяха да ги питат: Кой, Къде,Как, че и Защо ? И никой нищо нямаше да разбере. И никой нямаше да надигне глава, камо ли да хвърли камък по милиционерската кола. Само там на 1000 човека по 1000 лева месечно на калпак. Кой каза, че България не е богата страна. Само за собствените си възрастни хора е по-вече от неблагодарна и безсрамна !!
 • незнайко
  Отговор
  4 17:29  29.08.16
  Ето докъде води демокрацията, която измислиха КАПИТАЛИСТИТЕ. "Вълкът кожата си мени, но нрава не". Това не е празна поговорка.

 • гост
  Отговор
  5 23:24  29.08.16
  Ясно е, че накрая народът ще трябва да вземе нещата в свои ръце, както ще стане навсякъде в Европа. На хората им писна да се съобразяват и да плащат за издръжката на разни дошли от м...ната си. ВЪН!!!

  Коментиран от #7

 • jambazina
  Отговор
  6 23:31  29.08.16
  То затва на тия хала им е забранил алкохола, щото като пийнат и не знаят кво правят.
 • ТОЮ
  Отговор
  7 00:43  30.08.16

  До коментар #5 от "гост":

  НародЪТ всъщност са хора със заеми, ипотеки, тревоги, сметки и т.н. НародЪТ беше смачкан от мутри, корупция, безпомощно правосъдие и безхаберие! НародЪТ знае фразата: "Той тоя е човек на Тоя" НародЪТ се страхува, защото всеки е сам за себе си и защото няма Общество! Пробвай да се развикаш за ПОМОЩ някъде в БГ и гледай спринтови отсечки от всеки който те е чул, но в противоположна от теб посока!!!
 • СМЪРТ
  Отговор
  8 01:22  30.08.16
  мързеливи...След като получат статут имат право да работят, но колко от тях го правят ??? Отговор: Никой, но всеки ден ги гледам в супермаркет в Овча купел как бедните и изнемощели имигранти пълнят по 2-3-4 чанти с алкохол ( нали уж вярата им го забранява ) и храна, докато бабата и дядото зад тях на опашката са взели една лимонада и един хляб стискайки 10 лева. След което излизат гръмогласно от магазина хващайки си автобуса ( гратис естествено ), защото има две спирки до лагера. Докога така ??? Докога най-развитите държави в Европа ще търпят тези пришълци да налагат своя начин на живот над нас. Що се отнася до България докато водеща новина във вечерните новини е ГЕРБ имат ли кандидат за президент или не все още, докато се държи населението в неведение от платените медии няма как българина да знае какво го очаква и да вземе нещата в свои ръце....
 • Тодор Иванов
  Отговор
  9 03:27  30.08.16
  Крайно време е спа центровете Аушвиц и Дахау отново да отворят врати. Клиенти отново има бол.
 • Илк0
  Отговор
  10 03:41  30.08.16
  Някой трябва да им обясни на тези австралопитеци, че да живееш добре в западна Европа не е право, а привилегия. Привилегия на високообразованите хора. Група, към която 95% от тези "бежанци" не се причисляват. Никой няма нужда от сирийски хамали или афганистански чистачи на тоалетни. И това е без да вземаме предвид факта, че те не идват към Европа за да работят. По им харесва да лежат на чужд гръб. Ама докога ще бъдат изтърпяни?
 • вермахт
  Отговор
  11 09:20  30.08.16
  Къде си Адолф, къдеееееее..........!?

Напиши коментар:


Публикувай