Last news in Fakti

1 Септември, 2016 18:10 1 573 2

Прокуратурата се зае с бащата на сиамските близнаци

  • прокуратурата-
  • бащата-
  • сиамските близнаци
Прокуратурата се зае с бащата на сиамските близнаци - 1

Под надзора и ръководството на Районна прокуратура-Сливен е започнало досъдебно производство срещу Р.Р. от гр. Сливен, който е предполагаемият баща на сиамски близнаци, родени в Сливен, за съвкупяване с момиче ненавършило 14-годиша възраст.

За това тежко умишлено престъпление е предвидено наказание „лишаване от свобода“ са срок от 2г. до 6г.

Момичето е имало връзка със свой втори братовчед. Лекарите от болница "Св. Георги" в Пловдив, където са настанени близнаците, твърдят едното момченце е без мозъчна дейност, черен дроб и функциониращ бял дроб. Важното е сега да успеят да спасят другият близнак. Къде ще бъде направена операцията по разделянето на близнаците още не е ясно. Знае се още, че майката е имала тежка бременост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    0 0 Отговор
    Кво са занимавате с тез м...ли, я ги пращайте цялото семейство за лабораторниизследвания
  • 2 123

    0 0 Отговор
    първо разследвайте тези които правят деца на 9-11 годишни..,такива има бол в Булгаристан ..,където няма закони ...