Last news in Fakti

6 Септември, 2016 23:00 2 871 1

1000 лева глоба за шофьор за гонка с полицаи

  • полиция-
  • гонка-
  • шофьор
1000 лева глоба за шофьор за гонка с полицаи - 1

1000 лв. глоба наложи Районният съд във Велико Търново на шофьор, който не спрял за проверка и спретнал гонка с полицейски патрул.

Санкцията може да се обжалва в 15-дневен срок пред Окръжния съд.

На 26-ти юли т.г. В.М. принудил две патрулки да го преследват, след като не спрял на звуков и светлинен сигнал преди това. Полицаите направили опит да спрат колата за проверка, но вместо да се подчини, водачът дал газ, като предизвикал истински екшън.

За това, че противозаконно пречил на орган на властта да изпълни задълженията си, магистратите му наложили административно наказание глоба от 1 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кандидат Батка

    0 0 Отговор
    Ама така кажете бе господа сЪДИИ, че тарифата за гонка с полицията е 1000 и всеки да си знае. Като не дойде аверчето вечерта на околовръсното вадиш 1000 лв. и се гонкаш с куките, а и батките с яките тупалки ще са по- спокойни ако ги подгонят за нещо - стигнат ли максимум 1000 лв. и всичко е пито - платено. Само за бабичките по селата е малко тегаво, че от такива полицейски гонки може да намажат на някой гумите, ама те сигурно вървят по евтино - до към 500 лв. сигурно бройката.