1 581 2

Корумпиран съдия бяга от Киев в Крим

Стефанаки Йоанис

Украински корумпиран съдия успя да се спаси от съдебно преследване като избяга от Украйна в Киев. Причината е, че след анексията на полуострова от Русия украинските власти не могат да го преследват, а още по-малко да го обявят за международно издирване, защото Киев не признава действията на Кремъл.

Съдията от съд в Киев Николай Чаус, който е разследван за подкупи, е избягал в Крим, разкри ръководителят на Специализираната антикорупционна прокуратура Назар Холодницки. Магистратът обещал, че срещу сумата от $150 000 ще прекрати делото по углавно престъпление.

Властите разкриха, че при обиска част от подкупа е била открита в личния автомобил на съдията, а друга в апартамента му. 

Украйна


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • да вай
  Отговор
  1 21:29  06.09.16
  "Украински корумпиран съдия успя да се спаси от съдебно преследване като избяга от Украйна в Киев" Това ви е първото изречение!!! КАК ОТ УКРАЙНА ЩЕ ИЗБЯГА В КИЕВ???? Сега ще си промените материала и ще ми оставите коментара, за да ми се смеят останалите посетители - нали?!
 • кон
  Отговор
  2 22:16  06.09.16
  да вай, абсолютно вярно е това което са написали Факти!!! Само че става въпрос за след 4-5 месеца! Украинците от малко останалите украински земи, ще бягат от Украйна в Киевска Рус/ справка историята!/.

Напиши коментар:


Публикувай