Last news in Fakti

13 Септември, 2016 14:11 2 140 5

Бат' Сали отива на съд

  • бат сали-
  • съд-
  • александър методиев

Той ще бъде съден за хулиганство

Бат' Сали отива на съд - 1

Народният представител Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, отива на съд. Народният представител от ДПС е обвинен за хулиганство и противозаконно пречене на орган на властта да изпълни задълженията си.

На 01 май 2016 г. Александър Методиев управлявал автомобил „Мерцедес МЛ 230“  в посока гр. Костенец. Около 16.10 часа на същия ден Методиев извършил неправилна маневра „тройно изпреварване“. Депутатът обаче не спрял за проверка и дори помахал с ръка на полицейските служители.

След около 10 минути, на същото място, полицаите спрели за проверка лек автомобил „Форд Транзит“, в който пътували седем лица. След като разбрали, че ще им бъде съставен акт, един от тях позвънил на Методиев за случващото се. Депутатът се върнал на мястото и вдигнал скандал на униформените. Методиев извадил картата си на народен представител и я размахвах пред полицаите. После наредил на нарушителя да не го подписва.

Преди да си тръгне, Методиев се обадил по телефона на Началника на РУ – Костенец. Депутатът му заявил, че е констатирал нарушения на неговите подчинени и че те отказвали да му докладват какви произшествия имало. По-късно същия ден, както и на следващия, Методиев продължил настоятелно да звъни на полицейския шеф по телефона, но същият престанал да отговаря на обажданията му.

На 07.07.2016 г. главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане на имунитета на Методиев. Александър Методиев е с взета мярка за неотклонение „Подписка”. Предстои Софийски градски съд да насрочи разглеждането на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Шокар боти - аромани!
  • 2 xxx

    0 0 Отговор
    не е добре GS.
  • 3 гоги

    0 0 Отговор
    И БАТ САЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕВИНЕН ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА
  • 4 мъжкар

    0 0 Отговор
    Не на съд направо към БЕЛЕНЕ да тръгва !!!!!!!!!
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Най-много ама най-много условна и на есен пак дупетат, ама по-вероятно нищо.