3 430 4

Убит е топ мафиотът на Естония

Никола Таранков е намерен с травми по главата

Росен Стойчев

Днес в Хаапсалу е бил убит Никола Таранков. Той е известен като лидера на престъпния свят в Естония, съобщи russ.err.ee.

Трупът на Таранков е намерен в паркирана в гората кола. Той е имал травми на главата. Не се разкриват подробности по случая. В момента се води разследване.

През последните месеци влиянието на Таранков е отслабнало след няколко ареста на ключови престъпни фигури в Естония. В момента там тече и преразпределение на зоните на влияние.

Таранков е роден през 1953 г. Постъпва във военноморска школа през 1973 г. Той не е бил арестуван, но разследващи репортери твърдят, че е има ролята на арбитър в престъпния свят. 

Естония


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ато гост
  Отговор
  1 22:15  14.09.16
  Този е нещо като нашия Митьо - просто след "случката" не е оцелял, а нашия оцеля! Но когато говорим за престъпен БОС, това беше Дед Хасан, когото убиха преди Олимпиадата в Сочи - тоя държеше за мустаците бая тежкари...
 • chopar62
  Отговор
  2 07:50  15.09.16
  Интересно,(паркирана в колата гора)бая огромна е била колата му,щом в нея паркира гората.Вие да не сте завършили един университет с Петлите,те правят много граматически грешки.
 • Gunter
  Отговор
  3 18:53  15.09.16
  Хубаво е да може човек и да чете....пише:ПАРКИРАНА В ГОРАТА КОЛА !!!

  Коментиран от #4

 • гост
  Отговор
  4 23:14  15.09.16

  До коментар #3 от "Gunter":

  Хубаво е и ти да се досетиш че са поправили грешката ама от къде толкова акъл?

Напиши коментар:


Публикувай