3 518 2

Хванаха българин с хероин в Белград

Венцислав Михайлов

Криминалнопроявеният Кемчо, който бе арестуван в Белград с голямо количество хероин, в тайник в автомобила, с който пътувал, заедно с две свои съгражданки, е използвал момичетата за прикритие, той ги поканил уж да ги води на разходка в Белград за ден и вечерта ще ги върне, предаде struma.com.

Без да се замислят младите жени приели предложението, едната е работила в местна институция, а другата работи във фамилния бизнес. Нямат криминални прояви. Новината за ареста им потресе близките им, които не са случайни хора в южния град.

Вчера майката на едно от момичетата е припаднала при вестта за случилото се с детето и. Родителите на двете момичета изпаднали в шок, след като в деня, в който заминали не се обаждали повече от 24 часа, обадили се, за да съобщят за големите си неприятности.

 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ххх
  Отговор
  1 20:04  16.09.16
  Ей.СУПЕР това се казва българин / не знае малко иска всичко!! Напоследък с имена на мухалиииии....
 • Чакала
  Отговор
  2 21:15  16.09.16
  То само с ядене не става, трябва и акъл, напоследък БГ се нафрашка с дебели кубета с големи бицепси, става дума за пенсии на по 50-60 години които се изживяват като тинейджъри, сякаш цял живот са спали и на 50г започват да се движат и да тренират

Напиши коментар:


Публикувай