2 240 2

Варненец опитал да убие партньорката си

Драмата се разиграла в следобедните часове на 16 сепември

Стефанаки Йоанис

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа мъж, направил опит за убийство на партньорката си, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщават от пресцентъра на съдебната институция.

38-годишният Марчо Ж. опитал да убие жената, с която живеел, като я пробол многократно в областта на корема и гърдите. Драмата се разиграла в следобедните часове на 16 сепември. 31-годишната жена отишла да прибере детето си от училище. Там тя била причакана от Марчо Ж., който я нападнал и намушкал в близост до училище „Ангел Кънчев”, където учело детето, родено от съвместното им съжителство. Двамата водели съдебни спорове за упражняване на родителски права.

Пристигналият на място полицейски екип задържал 38-годишния Марчо Ж., който бил открит в автомобила си. Жената е отведена в болницата, където е оперирана.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя на опита за убийство.

Образувано е досъдебно производство по член 116, ал. 1, т. 6, във връзка с член 115, във връзка с член 18, ал. 2 от Наказателния кодекс.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 12:37  18.09.16
  ТОЗИ ИЗРОД УПЛАШИЛ ПЛЕМЕНИЧКАТА МИ РЕШИЛ ДА НАБОДЕ ЖЕНАТА ПРЕД УЧИЛИЩЕТО КЪДЕТО ИГРАЯТ ДЕЦАТА ЧИСТО ГОЛ ЩЕ ГО Е . A
 • nai nai
  Отговор
  2 15:58  18.09.16
  За такъв човек ме трябва да има милост това са слаби хора тва са най големите комплексари на българия

Напиши коментар:


Публикувай