2 258 2

Варненец опитал да убие партньорката си

Драмата се разиграла в следобедните часове на 16 сепември

Варненец опитал да убие партньорката си
Стефанаки Йоанис

Окръжната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа мъж, направил опит за убийство на партньорката си, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщават от пресцентъра на съдебната институция.

38-годишният Марчо Ж. опитал да убие жената, с която живеел, като я пробол многократно в областта на корема и гърдите. Драмата се разиграла в следобедните часове на 16 сепември. 31-годишната жена отишла да прибере детето си от училище. Там тя била причакана от Марчо Ж., който я нападнал и намушкал в близост до училище „Ангел Кънчев”, където учело детето, родено от съвместното им съжителство. Двамата водели съдебни спорове за упражняване на родителски права.

Пристигналият на място полицейски екип задържал 38-годишния Марчо Ж., който бил открит в автомобила си. Жената е отведена в болницата, където е оперирана.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо извършителя на опита за убийство.

Образувано е досъдебно производство по член 116, ал. 1, т. 6, във връзка с член 115, във връзка с член 18, ал. 2 от Наказателния кодекс.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 12:37  18.09.16
  ТОЗИ ИЗРОД УПЛАШИЛ ПЛЕМЕНИЧКАТА МИ РЕШИЛ ДА НАБОДЕ ЖЕНАТА ПРЕД УЧИЛИЩЕТО КЪДЕТО ИГРАЯТ ДЕЦАТА ЧИСТО ГОЛ ЩЕ ГО Е . A
 • nai nai
  Отговор
  2 15:58  18.09.16
  За такъв човек ме трябва да има милост това са слаби хора тва са най големите комплексари на българия

Напиши коментар:


Публикувай