Last news in Fakti

19 Септември, 2016 08:28 1 422 5

Шофьор, блъснал майка и деца, санкциониран 9 пъти

  • майка-
  • шофьор-
  • блъснал-
  • деца-
  • санкциониран
Шофьор, блъснал майка и деца, санкциониран 9 пъти - 1

Шофьорът, блъснал майка и двете и деца на тротоар в Ямбол, е санкциониран от КАТ девет пъти – за превишена скорост и за шофиране след употреба на алкохол. Това съобщи за нова телевизия Дойчин Дойчев, окръжен прокурор на Ямбол.

Дойчинов допълни, че все още не може да се каже дали по време на инцидента шофьорът е употребил алкохол или наркотици. Взета е кръвна проба, която тепърва ще покаже наличието на забранени субстанции.

Наказанието, което се предвижда е закона при този инцидент, е от една до шест години лишаване от свобода.

Майката Емилия разказа, че с децата си са отивали на рожден ден, но не помни нищо от случилото се. Бебето, което е на месец, е със счупена глава, но без опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Поне 3 години - ефективно, и още 2-3 условна след това. Ако присъдата е по-малка от това трябва да се линчуват ямболските съдии. Аман от разни комплексарчета с БМВ-та и пишман състезатели дето си въобразяват че са велики зад волана. Абе СЕЧ трябва да има за такива.

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    0 0 Отговор
    статията не предава точните факти. прочетете информацията от другите сайтове и вижте в новините какво разказаха очевидците и докторите.. и пишете наново
  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Добави и доживотна забрана за шофиране, понеже е видно, че този е рецидивист. На Запад така се действа. Не може да блъскаш бебета и майки, после да бягаш и пак да се блъскаш и да няма никакви последствия. Защото условната не е присъда, може да е, ако я направят 10г, един вид наруши ли законите през следващите 10г. влиза в затвора. Но това е за леки неща, не е за блъснати бебета. Ако не му дадат присъда бащата знае какво да прави.
  • 4 копеле

    0 0 Отговор
    Това за бебето ме травмира вътрешно, ако съм на бащата този го трепя от раз, ще го накълцам на парчета.
  • 5 съдията

    0 0 Отговор
    И последно - Дойчев ли е или Дойчинов?! А тоя идиот само олово ще го направи човек! Нито глоба, нито затвор!