20 Септември, 2016 21:00 2 791 2

Откриха телата на германски политик и по-млад мъж в апартамент в Берлин

  • германия-
  • берлин-
  • политик-
  • самоубийство-
  • убит-
  • партия на пиратите

В апартамента е открила писмо за сбогом

Откриха телата на германски политик и по-млад мъж в апартамент в Берлин - 1
Снимки АП/БТА

Германската полиция разследва смъртта на известен член на Партията на пиратите, който най-вероятно сам е посегнал на живота си, пише изданието Herald online.

Тялото на 44-годишния Гервалд Клаус-Брунер е било открито в апартамента му в берлинския квартал Щеглиц заедно с тялото на друг мъж, за когото полицията заяви във вторник, че е бил убит с тъп предмет.

Полицията съобщи, че отдел „Убийства“ разследва смъртта на двамата мъже, която е настъпила преди избори в Берлин в неделя. 

Партията на пиратите в понеделник обяви, че Клаус-Брунер се е самоубил, защото страдал от неизлечима болест, но нямат представа кой е вторият мъж.

Полицията съобщи във вторник, че в апартамента е открила писмо, в което той се сбогува.

Извършената във вторник аутопсия предполага, че 44-годишният наемател на апартамента се е самоубил. По второто тяло са открити следи от травма, причинена с тъп предмет и неговата смърт се разглежда като убийство. 

Жертвата е "по-млад мъж, чиято самоличност все още не е потвърдена", съобщават от полицията.

Германският вестник Bild, също позовавайки се на източници от правоприлагането, съобщи, че жертвата е на около 29 години и може да е бил убит на друго място и в последствие премества в апартамента.

Партията на пиратите, чиято платформа се занимава главно със свободата в интернет, успя да влезе в берлинския парламент през 2011 г., но остана под 5-процентовия праг на изборите в неделя.

Откриха телата на германски политик и по-млад мъж в апартамент в Берлин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    0 0 Отговор
    Гей история?

    Коментиран от #2

  • 2 швестер

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коко":

    Не гей история, а п...лска, пардон пиратска история ;)!