2 216 2

11-годишен изнасилвач шокира Великобритания

Той многократно е насилва свой 9-годишен приятел

Росен Стойчев

11-годишно момче се превърна в най-младия изнасилвач в историята на Великобритания, съобщи „Индипендънт“.

Това стана, след като момчето от Блекпул призна, че многократно е упражнявало сексуален тормоз над 9-годишно момче. Насилникът е бил хванат от майката на жертвата, докато изнасилва сина й. Това е станало, след като тя чула подозрителни звуци от неговата спалня.

Пострадалото момче разказва, че насилникът го е изнасилвал почти всеки път, когато ходил у тях да играят заедно. Той го е заплашвал да не казва на никого. Имената на двете момчета не могат да се споменават по обясними причини.

Насилникът споделя, че е насилвал приятеля си 15 пъти. Според адвоката му самият той е бил жертва на сексуален тормоз. Все още не е ясно каква ще е присъдата за насилника.

 

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • уале
    Отговор
    1 23:37  28.09.16
    Я не го наричайте "насилник" - той е жертва! Очаквам догодина да излезе филм (по действителен случай) за него и да спечели една камара Оскар-и! Рекламата ще е сълзлива в индийски стил, но ще изобилства от хардкор сцени, които да покажат човешката болка и трагедия! В триполовите страни като САЩ, Великобритания, Австралия и т.н. това не може да е престъпление и ще бъде насърчавано и рекламирано, като пример за сексуална откровеност!
  • 2 00:12  29.09.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай