28 Септември, 2016 23:30 2 603 2

11-годишен изнасилвач шокира Великобритания

  • изнасилвач-
  • шокира-
  • великобритания

Той многократно е насилва свой 9-годишен приятел

11-годишно момче се превърна в най-младия изнасилвач в историята на Великобритания, съобщи „Индипендънт“.

Това стана, след като момчето от Блекпул призна, че многократно е упражнявало сексуален тормоз над 9-годишно момче. Насилникът е бил хванат от майката на жертвата, докато изнасилва сина й. Това е станало, след като тя чула подозрителни звуци от неговата спалня.

Пострадалото момче разказва, че насилникът го е изнасилвал почти всеки път, когато ходил у тях да играят заедно. Той го е заплашвал да не казва на никого. Имената на двете момчета не могат да се споменават по обясними причини.

Насилникът споделя, че е насилвал приятеля си 15 пъти. Според адвоката му самият той е бил жертва на сексуален тормоз. Все още не е ясно каква ще е присъдата за насилника.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уале

    1 0 Отговор
    Я не го наричайте "насилник" - той е жертва! Очаквам догодина да излезе филм (по действителен случай) за него и да спечели една камара Оскар-и! Рекламата ще е сълзлива в индийски стил, но ще изобилства от хардкор сцени, които да покажат човешката болка и трагедия! В триполовите страни като САЩ, Великобритания, Австралия и т.н. това не може да е престъпление и ще бъде насърчавано и рекламирано, като пример за сексуална откровеност!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.