Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 12:06 2 441 1

Джигит уби момче. Бяга

  • момче-
  • убито-
  • ловеч
Джигит уби момче. Бяга - 1

Лек автомобил удари и уби 13-годишно момче край Ловеч, а шофьорът избяга, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Около 20.30 ч. в петък детето се прибирало пеша към дома си в с. Хлевене. На изхода на Ловеч за Троян, край бензиностанция „Газпром", то било пометено от кола и починало на място.

Незабавно бил сформиран полицейски екип, който извършил оглед на местопроизшествието. Открити са множество фрагменти от осветително тяло и десен фар, както и букса с кабел за лек автомобил „Мерцедес". В резултат на издирвателни мероприятия на отбивка, водеща към работна база на ветеринарната гимназия, била намерена и колата - „Мерцедес Ц 220", собственост и управлявана от 27-годишен мъж от с. Слатина. Тя била поломена в предната част, липсвали десният фар, фарът за мъгла и мигачът, строшено било предното панорамно стъкло, имало и други деформации.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна, той е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Тоя идиот е убил детето и е избягъл.За такива трябва строго наказание,а те са го пуснали.Това е абсурдно.