2 081 1

Сагата „АНИ“: Предположения за сексуално насилие

Калина Петрова

Шокиращи продължават да бъдат разкритията за края на малката Ани, с помощта на психиатри, които предполагат, че в основата може би се крие тайна от сексуален тип. Професорът в Университета в Атина Янис Пападатос обясни, че има тайна, далеч отвъд наркотици и психично разстройство, тъй като бащата на малкото дете Светослав Бакърджиев се държи с абсолютна логика, опитвайки се да защити някого или себе си, съобщи "Български новини".

„Не мисля, че Сава е планувал това престъпление. Мисля, че нещо се е случило и не го казат. Не е личност, която би направил подобно нещо „, казва г-н Пападатос пред гръцки медии, като добавя, че това може да бъде „нещо от сексуален тип.“ Бащата на Ани не казва нищо за това кога и как е настъпила смъртта на детето, докато от съдебно-медицинската експертиза става ясно, че малкото момиче е било рязано живо. Подозренията са базирани, на фактите, че „очевидно е, че непосочването на времето и начина на смъртта не е в резултат на психично разстройство, нарушение на съзнанието, или вземане на наркотици … следователно позоваването на не-смърт събития тълкуват само в контекста, че се крие селекция на самозащита „, казва г-н Пападатос.

Бащата, от своя страна, „хвърля“ отговорности към приятеля си Николай, казвайки: „Аз мисля, че нещо е направил с детето“, докато той е бил в тоалетната. В действителност, характеризира приятеля си „лисица“, която може да влезе в умовете на другите. В същото време, обаче, бащата твърди, че Ани умира от мъка, защото са й липсвали бабите и дядовци, за което експертите твърдят, че умишлено оставя пропуски за размазване и заблуда.
 

Гърция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • gost
    Отговор
    1 15:16  03.10.16
    loha novina

Напиши коментар:


Публикувай