4 Октомври, 2016 15:00 1 743 0

Арестуваха момчетата, гаврили се с връстник

  • арестуваха-
  • момчетата-
  • гаврили-
  • връстник

Двете 16-годишни момчета се изгавриха със свой връстник в Пловдив като записаха видео с грозните сцени

Арестуваха момчетата, гаврили се с връстник - 1

В ареста на Трето РУ – Пловдив са задържани две 16-годишни момчета, заподозрени като извършители на хулиганска проява, съобщиха от МВР.

Действията спрямо непълнолетните са предприети по повод разпространен видеоматериал. По случая е започната проверка. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Двете 16-годишни момчета се изгавриха със свой връстник в Пловдив като записаха видео с грозните сцени.

Регионалното управление по образование (РУО) в Пловдив се самосезира заради скандалния клип, който беше разпространен в социалните мрежи. В него се вижда, че ученици извършват насилие срещу техен връстник.

Изпратени бяха писма до МВР, Държавната агенция за закрила на детето и Агенцията за социално подпомагане. Изискани са и доклади от директорите на училищата, в които насилниците са се обучавали, за фактите и обстоятелствата около случая.

В доклада до Министерството на образованието и науката се уточнява, че вече са проведени разговори с родителите на един от участниците в клипа. На другия от тях родителите са в чужбина. Предстои те да бъдат уведомени за случилото се.

След случката момчетата разпространиха втори клип в интернет, в който се извиняват за постъпката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА