5 Октомври, 2016 09:41 18 835 6

Малката Ани може да е починала от консумация на хероин

  • ани-
  • гърция-
  • престъпност

Понякога човешкият ум не е в състояние да поеме величината на престъпление като това

Малката Ани може да е починала от консумация на хероин - 1

В нов шокиращ доклад от съдебния лекар се предполага, че малката Ани, която бе нарязана и сготвена от баща си Станислав Бакърджиев в гръцката столица Атина, може да е починала от консумация на голямо количество хероин, пише в. „Български новини“.

Понякога човешкият ум не е в състояние да поеме величината на престъпление като това с малката 4-годишна Ани, където на шестия ден от съдебното заседание, съдебната зала замръзна отново от чудовищните разкрития. Този път от заключението, направено от съдебния лекар. В деветте страници от заключенията подробно е описана смъртта на детето, даващо отговори на въпросите на съдиите.

Според съдебния лекар, смъртта на детето е настъпила от патологични причини, които могат да бъдат пренебрегната инфекция, алергична реакция или голямо количество наркотици. Паралелно с това всички елементи и атрибути изследвани върху одеялото на непълнолетно дете са идентични със страничен ефект, който биха имали малки деца след консумация на хероин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 racer

    0 0 Отговор
    Какви са тея изроди вее, още ли не са ги утрепали?
  • 2 БХК

    0 0 Отговор
    Те са бъдещето!
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    това са сънародниците ви господа

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не съм знаете какъв
  • 5 Гьобелс

    0 0 Отговор
    А после Хитлер бил лош.....
  • 6 Дуерте

    0 0 Отговор
    Трябват повече такива като филипонския президент Дуерте, който избива наркодилърите без въобще да им се церемони, въпреки оплакванията на американците, които явно покровителстват наркоразпространенеито.