2 690 3

Убиец с моторен трион вилня в Минск. Искал да реже хора

Подивелият садист се дразнел от човешки тълпи

Анатоли Стайков

Брутално насилие, напълно в традициите на холивудските филми на ужасите, шокира посетителите на голям търговски център в беларуската столица Минск. Според очевидци в сградата влязъл млад мъж на около 17-18 години.

В началото всичко изглеждало наред, защото тийнейджърът носел в ръка китара. Неочаквано и незнайно откъде музикалният инструмент бил заменен от бензинова резачка. Драмата обаче тепърва предстояла, защото младежът запалил мотора на инструмента и отрязъл главата на близкостоящо момиче.

„Той просто отсече главата й. Не каза нито една дума“, разказва продавачка в магазина.

Първата жертва очевидно не задоволила кървавите мераци на убиеца. Секунди по-късно той нападнал и второ момиче с брадва, но само успял да я рани.

След бързата намеса на охраната убиецът бил задържан. Пред разследващите младежът, който страдал от психични отклонения, заявил, че се дразни от събраните на едно място посетители и просто искал да реже хора.

Той най-вероятно ще бъде обвинен за убийство. Според местното законодателство може да получи доживотна присъда.


 

Беларус


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ггхнгхн
  Отговор
  1 10:48  09.10.16
  глупак ами ела у нас и режи наволя дело ще има 10 години ще те обявят за невменяем ще си признаеш за намаляне на присъдата наполовина и доживотна на половина какво му е наказанието един ден си вътре един вънка и така до края на присъдата

  Коментиран от #3

 • Кофти
  Отговор
  2 21:14  09.10.16
  Измислица на журналистите.
 • селяндур
  Отговор
  3 07:55  10.10.16

  До коментар #1 от "ггхнгхн":

  Eй такива като теб прарят страшни престъпления...ами ако те послуша и дойде и уие няколко мацета? Ей ти не си в ред! А казват, че аз не съм в ред дето искам смъртно наказание за такива к ато тоя иди от дето реже хора? Не, че не бих го нарязал и аз задето реже хора, но щонто реже и е садист... С животга на другите не се шегувай! Със своят имаш право!

Напиши коментар:


Публикувай