10 Октомври, 2016 23:00 1 297 4

Над 3 години затвор за кражба на портфейл

  • затвор-
  • кражба-
  • портфейл

Бургазлията Сандьо Снежанов се призна за виновен и подписа споразумение с Окръжна прокуратура

Над 3 години затвор за кражба на портфейл - 1

Бургазлията Сандьо Снежанов се призна за виновен, подписа споразумение с Окръжна прокуратура Бургас и получи ефективно наказание „лишаване от свобода“ за период от 3 г. и 6м. Затвор, съобщиха от прокуратурата.

Той се призна за виновен за това, че на 27 октомври 2015 г., в гр. Бургас, в близост до кариера находяща се до езерото „Вая“, в съучастие с още двама души, като съизвършител, отнел чужди движими вещи – един брой портфейл на стойност 1 лев, съдържащ един брой нокторезачка на стойност 1,20 лева, парична сума в размер на 6,00 лева, всичко на обща стойност 8,20 лв. от владението на Т. П., с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила – дърпане с ръце за дрехите, хващане през врата, нанасяне на удари с ръце и крака по тялото и глезените, като деянието е извършено при условията на „опасен рецидив“.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд –Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Браво.Във затвора ще има време да помисли дали пак ще краде.
  • 2 Дудо

    0 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: всичко на обща стойност 8,20 лв. от владението на Т. П., с намерение противозаконно да ги присвои"
    Интересно, за 8,20 лв. да влезе в затвора???
    Ако беше присвоил 8 млн. лв. би си стоял на свобода!!!
    Що за справедливост, големите апаши на свобода, а малките в затвора???
    С такива съдилища няма да има справедливо правораздаване!!!
  • 3 Коко

    0 0 Отговор
    По-горната новина е за някъв пиян убил и премазал младо момче.Получил и той три години ззатвор....егаааати и правосъдито,тоя за 8лв, а оня за убийство една и съща присъда.Ставийски пък и ден не лежна,мръсната руска комунистическа гнида...аман от тая държава и съдии и прокурори...утре оня тях и децата им да гаси дано......мърши долни,не наядоха се,а народа се изтрепа докато те само крадят.
  • 4 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Пак ще краде щото системата го принуждава