997 4

Над 3 години затвор за кражба на портфейл

Бургазлията Сандьо Снежанов се призна за виновен и подписа споразумение с Окръжна прокуратура

Анжелина Димитрова

Бургазлията Сандьо Снежанов се призна за виновен, подписа споразумение с Окръжна прокуратура Бургас и получи ефективно наказание „лишаване от свобода“ за период от 3 г. и 6м. Затвор, съобщиха от прокуратурата.

Той се призна за виновен за това, че на 27 октомври 2015 г., в гр. Бургас, в близост до кариера находяща се до езерото „Вая“, в съучастие с още двама души, като съизвършител, отнел чужди движими вещи – един брой портфейл на стойност 1 лев, съдържащ един брой нокторезачка на стойност 1,20 лева, парична сума в размер на 6,00 лева, всичко на обща стойност 8,20 лв. от владението на Т. П., с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила – дърпане с ръце за дрехите, хващане през врата, нанасяне на удари с ръце и крака по тялото и глезените, като деянието е извършено при условията на „опасен рецидив“.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд –Бургас, е окончателно и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Диди
  Отговор
  1 23:22  10.10.16
  Браво.Във затвора ще има време да помисли дали пак ще краде.
 • Дудо
  Отговор
  2 23:34  10.10.16
  "Публикувано във факти.бг: всичко на обща стойност 8,20 лв. от владението на Т. П., с намерение противозаконно да ги присвои" Интересно, за 8,20 лв. да влезе в затвора??? Ако беше присвоил 8 млн. лв. би си стоял на свобода!!! Що за справедливост, големите апаши на свобода, а малките в затвора??? С такива съдилища няма да има справедливо правораздаване!!!
 • Коко
  Отговор
  3 10:26  11.10.16
  По-горната новина е за някъв пиян убил и премазал младо момче.Получил и той три години ззатвор....егаааати и правосъдито,тоя за 8лв, а оня за убийство една и съща присъда.Ставийски пък и ден не лежна,мръсната руска комунистическа гнида...аман от тая държава и съдии и прокурори...утре оня тях и децата им да гаси дано......мърши долни,не наядоха се,а народа се изтрепа докато те само крадят.
 • Тошибиян
  Отговор
  4 20:12  11.10.16
  Пак ще краде щото системата го принуждава

Напиши коментар:


Публикувай