1 909 4

Доживотен затвор за бащата на убитата Ани от Гърция

Неговия приятел Назиф Ахмедов - Николай също получи доживотна присъда

Анжелина Димитрова

Доживотни присъди за бащата на малката Ани - Станислав Бакърджиев и неговия приятел Назиф Ахмедов - Николай отсъди гръцкия съд, съобшиха "Български новини".

Съдът обяви за виновни двамата за умишлено престъпление извършено в спокойно психическо състояние и гавра с мъртъв. За виновна бе обявена и майката - Димитрина Борисова, която получи 6 годишна присъда за излагане на опасност живота на малко дете. Майката на Ани, обаче бе обявена за невинна относно акта за лъжесвидетелстване. Според решението на съда в апартамента-кланница не е имало трети човек.

Междувременно, бащата на малката Ани бе признат за виновен и за незаконно използване на оръжие и лъжесвидетелстване. Според информация преди екстрадирането на Николай от България в Гърция е подписано споразумение, според което той би трябвало да излежава присъдата си в България.

Все още не е ясно дали някой от тримата ще обжалва.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 01:24  12.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Емо
  Отговор
  2 10:23  12.10.16
  Ако делото се гледаше в България щяха да им дадат по 5 г. максимум!
 • гостенче
  Отговор
  3 11:06  12.10.16
  Сега призовавам нашите затворници, ако са им останали топки в гащите да не им дадат и 5 месеца живот. Сигурен съм че там лежат крадци и убийци но не от такъв характер. Надявам се този път да си влязат в ролята за добра кауза и да си направят супичка от бащата и Назиф както те са постъпили с малкото детенце.
 • Nevzat
  Отговор
  4 10:04  14.10.16
  Пожелавам им на тези грозни Лешояди много да ги е.... в затвора

Напиши коментар:


Публикувай