958 1

Отложиха делото срещу баща, нападнал ученици

Отложиха делото срещу баща, нападнал ученици
Анжелина Димитрова

В Плевен отложиха делото срещу Милен Антов - бащата, който нахлу в Музикалното училище през февруари и упражни насилие срещу две непълнолетни деца. Причината е в служебната ангажираност на един от адвокатите. Прокуратурата ще протестира това решение на съда, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура  Добринка Матеева, цитирана от БНР.

Инцидентът стана на 16 февруари тази година. Обвиняемият Милен Антов нахлу в музикалното училище в Плевен и удари със стол и юмрук двама съученици на сина си, с които се спречкал преди това. Отправил е и заплахи да не казват на родителите си. Прокурор Росен Кръстев припомни какви са повдигнатите обвинения: 

Лека телесна повреда по хулигански подбуди на две лица, както и заплаха с убийство, също на две лица и техните родители. За първите две престъпления наказанието е до три години лишаване от свобода, а второто е тежко - до 6 години лишаване от свобода. 

Адвокатите на обвиняемия днес поискаха промяна на мярката в по-лека и съдът определи нова - домашен арест за Милен Антов с мотива, че няма опасност да се укрие. 

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Иван
    Отговор
    1 21:16  18.10.16
    Значи за Българските деца данъци и таксички на Мамо и Тато да плащат, да може да даваме на търтеите на обществото още пари....

Напиши коментар:


Публикувай