5 214 2

Семейна драма завърши със смърт

Млад мъж е починал, а жена е в тежко състояние

Анжелина Димитрова

За кървава семейна драма в София, съобщиха от полицията в града.

Тази нощ, около 0.25 часа, в полицията бил подаден сигнал за тежък криминален инцидент в жилище в жк. "Западен парк". Към адреса незабавно са изпратени полицейски служители и екип на спешна помощ. На място са установени починал 47- годишен мъж и 48-годишна жена в тежко състояние, която е транспортирана в последствие в болнично заведение.

Предполага се, че мъжът първо е прострелял половинката си, а след това се е самоубил. От МВР все още нямат категорично становище по въпроса за последователността на стрелбата.

И двамата са служители на "Съдебна охрана". Все още не е ясно обаче дали стрелбата е извършена със служебно оръжие. Причините за кървавата драма не са известни. 

Ранената жена е настанена в столичната болница ИСУЛ в изключително тежко състояние и с опасност за живота.

Версията, по която се работи е опит за убийство и самоубийство.

Мъжът и жената са служители на „Съдебна охрана“ и са живеели на семейни начала. Сигналът за инцидента е подаден от 18-годишния син на жената. В жилището са намерени два пистолета, които най-вероятно са служебни. 

Причините се изясняват. Работи се по две версии. Според едната мъжът е опитал да убие жената и се е самоубил, а според другата – извършител на убийството е пострадалата.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бббббб
  Отговор
  1 15:25  19.10.16
  Тия сигурно са се стреляли взаимно.В друга статия пишеше,че мъжът се е самоубил с два куршума!!!До сега за такова самоубийство не съм чел или чул .
 • Гост
  Отговор
  2 19:14  19.10.16
  С герберасите всичко е възможно ... Изпратили са някой "колега" да се погрижи тези служители да останат "дискретни" завинаги ...

Напиши коментар:


Публикувай