25 036 19

Скандално изнасилване в Джунглата

Бежанци насилиха преводачка

Скандално изнасилване в Джунглата
Снимка: БТА/АP
Росен Стойчев

Бежанският лагер в Кале, известен като Джунглата, беше разтърсен от брутално изнасилване на жена, съобщи „Сън“.

Изнасилването е станало малко, след като телевизионен екип е снимал филм за сексуалното насилие над децата в лагера. Изнасилена е била 38-годишна жена от Афганистан. Тя е била преводач на журналистите и е живеела в Париж.

Трима мъже са се опитали да откраднат екипировката на екипа. След това те решили да изнасилят жената. Един от тях повалил 42-годишния журналист, докато другите насилвали преводачката. Те я заплашили с нож.

Веднага след атаката, пострадалите подали оплакване в полицията. Тримата нападатели вече се издирват.

 

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дедовия
  Отговор
  1 10:43  19.10.16
  Е, щом се издирват няма проблем :) Да им пратят няколко полицайки, по-лесно ще си го намерят!
 • изгонете ги
  Отговор
  2 10:46  19.10.16
  Толерасти от ЕС, какво още трябва да се случва за ги премахнете тези примати!?

  Коментиран от #9

 • рес еоод
  Отговор
  3 10:52  19.10.16
  Ма на тези западняците много им харесва
 • Тъпаци
  Отговор
  4 10:57  19.10.16
  Сега имат информация, че 3-ма изнасилвача дебнат да е..ат из Франция ...

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  5 12:04  19.10.16
  и тука трябва да стане така че тогава ще се вземат мерки в София е пълно с черни движат се на групи по ЛЪВОВ МОСТ

  Коментиран от #6, #13

 • AUDI FAN
  Отговор
  6 12:10  19.10.16

  До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

  Внимавай да не вземат и теб да те хванат и да ти разцепят п......то от коване! :-))

  Коментиран от #7

 • 100
  Отговор
  7 13:34  19.10.16

  До коментар #6 от "AUDI FAN":

  На анални отвори също налитат - женско, мъжко, каквото хванат ...
 • ала бала
  Отговор
  8 14:13  19.10.16
  Сега се случва във Франция - утре ще е и в България. За боклуците има един изход - вън от страната. Българи с две-три дипломи за висше отиват да работят в Германия и Франция и ги обиждат с думите "цигани", а на тези м....ли им дават подслон, грижи, пък и сега мислят да им раздават и дебитни карти с по 1 000 евро на месец.
 • Тервел
  Отговор
  9 16:50  19.10.16

  До коментар #2 от "изгонете ги":

  Как какво да се случи? Трябва тези, които са пострадали от подобни животни да се съберат и да запалят на клада и Меркел и Юнкер и всяка твар, лобираща и от поста си за тези масови пришълци и от Африка и араби и Афганистанци и каквито и да е такива масиви! Само това ще ги накара да обърнат плочата.... Човек става човек или като е разумно същество и му пука, или като страда и тогава разбира другите... А глобалистчетата са пионки на високи постове - те не страдат, те си лапат милионите и милиардите и за тях ние останалите сме само пионки в интересите им. Ами германските нацисти да изгорят на клада Меркел но преди това да я изнасилят, както и всеки любител-ка на масовите пришълци и това ще оправи нещата! - гарантирам! После Меркел сама ще обикаля по браздите да спира прилива.... Пак гарантирам... Ти какво друго искаш? Човек е човек само когато разбира нещата и е съпричастен! Разбира се аз не оправдавам християнските простотии ако си изработил с труд 2 ризи, да подариш едната на някой тарикат просяк търтей! Аз съм простичък морал - почитай Човека трепи звяра вандал! Няма по-добра религия от това... Това е и прабългарската религия. Нито ИСлям нито Християн са правилните. По средата е правилното според ситуацията. И го описах. Човек за човека, звяр за звяра - това е!
 • Гост
  Отговор
  10 16:54  19.10.16
  Като им раздадат дебитните карти няма да им се налага да изнасилват, бедните местни момичета за едната почерпка ще го правят.

  Коментиран от #12

 • Дядо Стефчо
  Отговор
  11 16:55  19.10.16
  " ... Веднага след атаката, пострадалите подали оплакване в полицията." То бой и е*$@не не се връщат. Да изпратят някой от техните политици /ама "мигрантите" да го бият/ - то и без това тези политици са само за е*$@не. И да отпуснат на клетите мъченици още пари за лекар, зер тази преводачка някой много я знае какви болести носи. Изп...расти се тази Европа - май само е.ане я оправя.
 • Тервел
  Отговор
  12 19:45  19.10.16

  До коментар #10 от "Гост":

  Но съгласи се, че човек не се блъска за да плаща данъци вноски на разни мафиоти на постовете навред, за да ги крадат и раздават и на имигранти според кефа си! Ако това е демокрацията прилича на кралство с цар тиранин...като Живков като Сталин като Хитлер, Цезар, ... Абу ал Багдади ... като всеки тиранин който не те пита но се разпорежда с активите и живота ти... Я пък си представи, че тия като не им пука и не те питат му дойде на човек един момент до гуша и вземе че тегли една м..на на окаяния си прецакван и от свои и чужди живот и си каже: абе тия гадове не спряха да ме грабят тормозят и убиват... Я да взема да им върна топката! я да потопя тоя проклет континент и с проклетите му политици имигранти крадци и всякаква паплач! така, и така страдаме и мрем ограбвани от политици и държави и чиновници и битови, ами да издсържаве и прищевките на еврейчетата като Сорос и Майерови ли? То ти писва! От много столетия тая мафия не спря да манипулира и тормози невинни хора, народи, да прекроява света, да не оставя нормално хората да си живеят, то войни, то империи, то чусо? И накрая може наистина да стане нещо, което дори индианцитте са предскавали... Само датата не се знае кога? Тя зависи от самият живот...като писне от неправди вече идва Апокалипсиса... Тогава ти е все едно и свои и чужди и добри и лоши. Защото добрите хранят лошите с добротата си, а лошите мачкат добрите... И вече ти е все едно. Кога ли би дошла такава дата? Дано не идва, но знае ли се?
 • Тервел
  Отговор
  13 20:38  19.10.16

  До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

  Но как така? А имаме някаква си БА дето ходела по мисии да заработва доларчета, те не успяха ли да спрат тия? Еее, значи са на мисия всичките.... Като прибавим и ченгетата явно и те са на мисия нейде? Остава да ни защитят чиновниците...ала те са улисани да събират ДДС от ЕООД-тата, но пропуска често колосални суми от едри риби тук? Е, няма кой да ни защити трябва сами! Гледам някакъв Динко от Ямбол човека сам се пази като хайдут Велко и явно пак трябва да се връщаме като парапитеци на старата традиция - Оправяй се сам, като не ти помагат Господ и държавата! Ами да правим айдушка чета аз вече съм заделил 100 лева за кила кебапчета и Македонска наденица Леки - гледах рекламата с хайдутите и ме впечатли, яко купонясват тия... Значи трябва щом Господ ни прецаква и институциите да се браним сами! Но как? Или трябва да трепем наред и чиновници и навлеци щото и двете ни тормозят или да не се захващаме! После ще дойдат и ченгетата. Тогава или и тях или да не се захващаме! Е, тук вече не ззная? Но няма оправия...
 • Шаран БГ
  Отговор
  14 10:22  20.10.16
  Браво! Бързо са се "интегрирали."......
 • Ивaн
  Отговор
  15 12:14  20.10.16
  Гaджaлите и нa трътки нaлитaт,женски и мъжки.Любимиятим секс е товa!

 • Картър
  Отговор
  16 13:50  20.10.16
  Пожелавам така да интегрират и Бъчварова, ама така да я интегрират, че да и държи влага докато е жива!
 • Пенчо
  Отговор
  17 14:03  20.10.16
  Тия тримата сигурно са Ана@@?лни терористи обаче е хубаво да взривят задника на обама меркел и компания но не се знае може вече да са им взривени
 • SS88
  Отговор
  18 18:27  20.10.16
  Да им запалят лагера докато спят и готово !
 • ALEK
  Отговор
  19 21:17  20.10.16
  Тази жена щом работи като преводачка на тази мръсна сган, значи е от породата на толерантните слабоумни кухи лейки... Ако беше някоя нормална жена, нямаше изобщо да и мине през ума да се приближи до този човешка скрап... С една дума - каквото е търсила, си го е намерила!...

Напиши коментар:


Публикувай