Last news in Fakti

19 Октомври, 2016 10:19 25 662 19

Скандално изнасилване в Джунглата

  • бежанци-
  • изнасилване-
  • джунглата

Бежанци насилиха преводачка

Скандално изнасилване в Джунглата - 1
Снимка: БТА/АP

Бежанският лагер в Кале, известен като Джунглата, беше разтърсен от брутално изнасилване на жена, съобщи „Сън“.

Изнасилването е станало малко, след като телевизионен екип е снимал филм за сексуалното насилие над децата в лагера. Изнасилена е била 38-годишна жена от Афганистан. Тя е била преводач на журналистите и е живеела в Париж.

Трима мъже са се опитали да откраднат екипировката на екипа. След това те решили да изнасилят жената. Един от тях повалил 42-годишния журналист, докато другите насилвали преводачката. Те я заплашили с нож.

Веднага след атаката, пострадалите подали оплакване в полицията. Тримата нападатели вече се издирват.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедовия

    3 1 Отговор
    Е, щом се издирват няма проблем :)
    Да им пратят няколко полицайки, по-лесно ще си го намерят!
  • 2 изгонете ги

    4 1 Отговор
    Толерасти от ЕС, какво още трябва да се случва за ги премахнете тези примати!?

    Коментиран от #9

  • 3 рес еоод

    4 0 Отговор
    Ма на тези западняците много им харесва
  • 4 Тъпаци

    1 1 Отговор
    Сега имат информация, че 3-ма изнасилвача дебнат да е..ат из Франция ...
  • 5 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    и тука трябва да стане така че тогава ще се вземат мерки
    в София е пълно с черни движат се на групи по ЛЪВОВ МОСТ

    Коментиран от #6, #13

  • 6 AUDI FAN

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

    Внимавай да не вземат и теб да те хванат и да ти разцепят п......то от коване! :-))

    Коментиран от #7

  • 7 100

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "AUDI FAN":

    На анални отвори също налитат - женско, мъжко, каквото хванат ...
  • 8 ала бала

    1 1 Отговор
    Сега се случва във Франция - утре ще е и в България.

    За боклуците има един изход - вън от страната.

    Българи с две-три дипломи за висше отиват да работят в Германия и Франция и ги обиждат с думите "цигани", а на тези м....ли им дават подслон, грижи, пък и сега мислят да им раздават и дебитни карти с по 1 000 евро на месец.
  • 9 Тервел

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "изгонете ги":

    Как какво да се случи? Трябва тези, които са пострадали от подобни животни да се съберат и да запалят на клада и Меркел и Юнкер и всяка твар, лобираща и от поста си за тези масови пришълци и от Африка и араби и Афганистанци и каквито и да е такива масиви! Само това ще ги накара да обърнат плочата.... Човек става човек или като е разумно същество и му пука, или като страда и тогава разбира другите... А глобалистчетата са пионки на високи постове - те не страдат, те си лапат милионите и милиардите и за тях ние останалите сме само пионки в интересите им. Ами германските нацисти да изгорят на клада Меркел но преди това да я изнасилят, както и всеки любител-ка на масовите пришълци и това ще оправи нещата! - гарантирам! После Меркел сама ще обикаля по браздите да спира прилива.... Пак гарантирам... Ти какво друго искаш? Човек е човек само когато разбира нещата и е съпричастен! Разбира се аз не оправдавам християнските простотии ако си изработил с труд 2 ризи, да подариш едната на някой тарикат просяк търтей! Аз съм простичък морал - почитай Човека трепи звяра вандал! Няма по-добра религия от това... Това е и прабългарската религия. Нито ИСлям нито Християн са правилните. По средата е правилното според ситуацията. И го описах. Човек за човека, звяр за звяра - това е!
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Като им раздадат дебитните карти няма да им се налага да изнасилват, бедните местни момичета за едната почерпка ще го правят.

    Коментиран от #12

  • 11 Дядо Стефчо

    1 1 Отговор
    " ... Веднага след атаката, пострадалите подали оплакване в полицията."
    То бой и е*$@не не се връщат.
    Да изпратят някой от техните политици /ама "мигрантите" да го бият/ - то и без това тези политици са само за е*$@не.
    И да отпуснат на клетите мъченици още пари за лекар, зер тази преводачка някой много я знае какви болести носи.

    Изп...расти се тази Европа - май само е.ане я оправя.
  • 12 Тервел

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Но съгласи се, че човек не се блъска за да плаща данъци вноски на разни мафиоти на постовете навред, за да ги крадат и раздават и на имигранти според кефа си! Ако това е демокрацията прилича на кралство с цар тиранин...като Живков като Сталин като Хитлер, Цезар, ... Абу ал Багдади ... като всеки тиранин който не те пита но се разпорежда с активите и живота ти... Я пък си представи, че тия като не им пука и не те питат му дойде на човек един момент до гуша и вземе че тегли една м..на на окаяния си прецакван и от свои и чужди живот и си каже: абе тия гадове не спряха да ме грабят тормозят и убиват... Я да взема да им върна топката! я да потопя тоя проклет континент и с проклетите му политици имигранти крадци и всякаква паплач! така, и така страдаме и мрем ограбвани от политици и държави и чиновници и битови, ами да издсържаве и прищевките на еврейчетата като Сорос и Майерови ли? То ти писва! От много столетия тая мафия не спря да манипулира и тормози невинни хора, народи, да прекроява света, да не оставя нормално хората да си живеят, то войни, то империи, то чусо? И накрая може наистина да стане нещо, което дори индианцитте са предскавали... Само датата не се знае кога? Тя зависи от самият живот...като писне от неправди вече идва Апокалипсиса... Тогава ти е все едно и свои и чужди и добри и лоши. Защото добрите хранят лошите с добротата си, а лошите мачкат добрите... И вече ти е все едно. Кога ли би дошла такава дата? Дано не идва, но знае ли се?
  • 13 Тервел

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

    Но как така? А имаме някаква си БА дето ходела по мисии да заработва доларчета, те не успяха ли да спрат тия? Еее, значи са на мисия всичките.... Като прибавим и ченгетата явно и те са на мисия нейде? Остава да ни защитят чиновниците...ала те са улисани да събират ДДС от ЕООД-тата, но пропуска често колосални суми от едри риби тук? Е, няма кой да ни защити трябва сами! Гледам някакъв Динко от Ямбол човека сам се пази като хайдут Велко и явно пак трябва да се връщаме като парапитеци на старата традиция - Оправяй се сам, като не ти помагат Господ и държавата! Ами да правим айдушка чета аз вече съм заделил 100 лева за кила кебапчета и Македонска наденица Леки - гледах рекламата с хайдутите и ме впечатли, яко купонясват тия... Значи трябва щом Господ ни прецаква и институциите да се браним сами! Но как? Или трябва да трепем наред и чиновници и навлеци щото и двете ни тормозят или да не се захващаме! После ще дойдат и ченгетата. Тогава или и тях или да не се захващаме! Е, тук вече не ззная? Но няма оправия...
  • 14 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Браво! Бързо са се "интегрирали."......
  • 15 Ивaн

    0 0 Отговор
    Гaджaлите и нa трътки нaлитaт,женски и мъжки.Любимиятим секс е товa!
  • 16 Картър

    0 0 Отговор
    Пожелавам така да интегрират и Бъчварова, ама така да я интегрират, че да и държи влага докато е жива!
  • 17 Пенчо

    0 0 Отговор
    Тия тримата сигурно са Ана@@?лни терористи обаче е хубаво да взривят задника на обама меркел и компания но не се знае може вече да са им взривени
  • 18 SS88

    0 0 Отговор
    Да им запалят лагера докато спят и готово !
  • 19 ALEK

    0 0 Отговор
    Тази жена щом работи като преводачка на тази мръсна сган, значи е от породата на толерантните слабоумни кухи лейки... Ако беше някоя нормална жена, нямаше изобщо да и мине през ума да се приближи до този човешка скрап... С една дума - каквото е търсила, си го е намерила!...