1 193 2

Спипаха крадец на АТВ, катастрофирал два пъти с него

Калина Петрова

Полицейските действия били предприети на 13 октомври следобед, когато  бил получен сигнал за противозаконно отнето АТВ, оставено пред жилище в с. Беляковец, с контактен ключ. Установен и задържан е 22- годишният П.Т. от Велико Търново, известен на полицията и осъждан, с 16 криминалистически и съдебни регистрации.

Установено е, че след като е отнел АТВ- то, с демонстративно шофиране мъжът е преминал по шест улици в града, застрашавайки живота и здравето на останалите участници в движението. Той не е пропускал пресичащите на пешеходни пътеки, движещите се по път с предимство автомобили, навлизал е многократно в лентата за насрещно движещи се коли. Не се е подчинил на подадените от полицейските служители сигнали за спиране, при последвалото преследване е предизвикал две леки произшествия, но не е останал на мястото на нито един от инцидентите. Изоставил АТВ- то без надзор на ул. «Тракия", изхвърлил контактния ключ и опитал да избяга.

След доклад на материалите в прокуратурата П.Т. е привлечен в качеството на обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение до 72 часа.  МПС-то е установено и върнато на собственика.

 

Велико Търново / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Келешите са с предимство
  Отговор
  1 14:32  19.10.16
  Глупости - пуснаха го след 4 часа!!! Не знам как не е тръгнал да краде същата вечер друго МПС. Ченгелите изчакаха да стане 22:00ч. и го освободиха.
 • поназнайващ
  Отговор
  2 01:25  20.10.16
  щото си плащат редовно абонамента към мвр са ги пуснали предсрочно

Напиши коментар:


Публикувай