Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 13:25 1 915 3

Божо Кравата остава в ареста за 72 часа

  • божо кравата-
  • остава-
  • ареста

Специализирана прокуратура предяви обвинение на Божидар Кузманов за ръководене на организирана престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация

Божо Кравата остава в ареста за 72 часа - 1

Днес, 20 октомври 2016 г., прокурор от Специализирана прокуратура предяви обвинение на Божидар Кузманов за ръководене на организирана престъпна група за принуда, наркоразпространение и сексуална експлоатация, действала в региона на Слънчев бряг и Несебър. С постановление на прокурор от Специализирана прокуратура на Кузманов е наложено прокурорско задържане до 72 часа. Предстои в Специализирания наказателен съд да бъде внесено искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража.

Повечето участници в групата, ръководена от Кузманов, бяха задържани след стрелбата в ресторант „4 You“ в Слънчев бряг, чийто съдържател е той.

Тогава Кузманов се укри от съдебните власти и на 29 юни 2016 г. бе обявен за общодържавно издирване. Участници в стрелбата бяха обвинени за убийството на Александър Алексиев и опита за убийство на Димитър Желязков.

Божидар Кузманов бе задържан на 19 октомври 2016 г., след като сам се предаде в Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Той е разпитан от разследващи в Бургас, предстои да бъде преведен в ареста на Специализирана прокуратура в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    Остават му 3 дни живот!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 7890

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Много филми гледаш и няма с какво да анализираш видяното и затова не знаеш къде си и какво правиш . Това твоето не е живот , а извращение . Да се кланяш на тъпи мутри протектирани от мафията обсебила държавата е меко казано идиотско .
  • 3 Ася

    0 0 Отговор
    Сега на България са нужни последователи на Божо Кравата , а не на Енимехмедов .