1 283 2

Четирима деветокласници в болница след побой

Димитрина Ковачева

Малко преди обяд четирима деветокласници / на възраст 15 и 16 години/ са излезли от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации в Бургас, за да си купят закуски от близко разположен търговски обект, съобщиха от полицията в Бургас. Децата са от ромски произход.

Пресрещнати са от няколко свои връстници от друго учебно заведение, като след разменени реплики, единият от непознатите нанесъл последователно на четиримата удари с ръка. В резултат на тях единият деветокласник е с фрактура на носните костици, втория с кръвонасядане в областта на главата, а останалите двама не са сериозно пострадали. По лекарска препоръка и четиримата тази вечер ще останат за наблюдение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Няколко са версиите, по които работят служителите от Пето Районно управление – Бургас, по отношение на инцидента с четиримата ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, като етническата не е водеща сред тях. По непотвърдена информация става въпрос за наркотици.

В резултат на бързите полицейски действия са иззети записи от охранителните камери в района на инцидента, като се разпитват и свидетели, с цел изясняване на детайли по случая.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

Бургас / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 19:08  24.10.16
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 19:59  24.10.16
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай