Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 18:10 1 581 2

Четирима деветокласници в болница след побой

  • четирима-
  • деветокласници-
  • болница-
  • побой

Малко преди обяд четирима деветокласници / на възраст 15 и 16 години/ са излезли от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации в Бургас, за да си купят закуски от близко разположен търговски обект, съобщиха от полицията в Бургас. Децата са от ромски произход.

Пресрещнати са от няколко свои връстници от друго учебно заведение, като след разменени реплики, единият от непознатите нанесъл последователно на четиримата удари с ръка. В резултат на тях единият деветокласник е с фрактура на носните костици, втория с кръвонасядане в областта на главата, а останалите двама не са сериозно пострадали. По лекарска препоръка и четиримата тази вечер ще останат за наблюдение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Няколко са версиите, по които работят служителите от Пето Районно управление – Бургас, по отношение на инцидента с четиримата ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, като етническата не е водеща сред тях. По непотвърдена информация става въпрос за наркотици.

В резултат на бързите полицейски действия са иззети записи от охранителните камери в района на инцидента, като се разпитват и свидетели, с цел изясняване на детайли по случая.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.