Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 13:38 1 401 0

Осъдиха условно бащата на сиамските близнаци

  • сиамските-
  • близнаци-
  • бащата-
  • условно-
  • осъдиха
Осъдиха условно бащата на сиамските близнаци - 1

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура - Сливен, съдът определи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“, изтърпяването на което е отложено с 3 години изпитателен срок спрямо Радостин Радостинов.

Той е признат за виновен за това, че на неустановени дати в периода от месец ноември 2015 г. до 4 януари 2016 г. в гр. Сливен, в условията на продължавано престъпление, се съвкупил с ненавършилата 14 годишна възраст Мария П.

Пострадалата е родена през 2002 г. Момичето било отглеждано в дома на своите родители и посещавало учебно заведение, като през учебната 2015-2016 г. била ученичка в VІ клас.

Подсъдимият също живеел в Сливен. Често със свои приятели ходил до двора на учебното заведение, посещавано от пострадалата, за да си търсят приятелки. През месец септември 2015 година се запознал с Мария П. Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който и двамата живеели, но не бил контактувал с нея. След запознанството си двамата започнали да се срещат в двора на училището и около него. Породили се чувства и отношенията им се задълбочили.

И двамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.

Продължили да се виждат тайно, като срещите им винаги се състояли в двора на учебното заведение или около него.

На неустановена дата през месец ноември 2015 г. се усамотили около гаражите, намиращи се покрай училището и осъществили първия помежду си полов акт. Момичето било девствено, но въпреки това се съгласило доброволно да извърши полов акт. Двамата продължили с интимните си контакти, като винаги срещите им се състояли около гаражите на училището, тъй като се страхували родителите им да не разберат за отношенията им.

През месец февруари 2016 г. Мария П. споделила с майка си за случващото се.

На 22 август 2016 г. Мария П. родила две момчета - Богдан и Янко, сиамски близнаци.

В хода на съдебното производство Радостинов е признал вината си, изразил е критично отношение към случилото се и е поискал разглеждането на делото да се проведе по реда на съкратеното съдебно следствие.

Присъдата на Районен съд –Сливен подлежи на протест или обжалване пред Окръжен съд –Сливен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА