29 Октомври, 2016 17:42 2 906 0

Обирджиите на хасковската поща остават зад решетките

  • хасково-
  • поща-
  • обир
Обирджиите на хасковската поща остават зад решетките - 1
Снимки: БТА

Двама от четиримата задържани за обира на 2 милиона лева от пощата в Хасково остават в ареста, реши окръжният съд в града. Другите двама бяха освободени срещу парична гаранция от общо 10 000 лева.

Мярката "задържане под стража" е наложена на 38-годишния Красен Кънчев, смятан за основен извършител на престъплението. В съдебната зала стана ясно още, че при обиск в дома и автомобила му са открити лист със схема, която прилича на сградата на хасковската поща.

В ареста остава и 39-годишният Тихомир Мавродиев, който е бил шеф на инкасото на обраната поща. Според прокуратурата няма основание да се смята, че 42-годишният хасковлия Кадир Масан - Катката и асеновградчанина Антон Найденов на 41 години ще се укрият. Двамата са пуснати срещу гаранция от по 5 000 лева.

Обирджиите на хасковската поща остават зад решетките

Според прокурор Славова четиримата задържани са се познавали. Обвинителката е убедена в съпричастността им към случая. И четиримата са се провалили на детектора на лъжата. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА