7 636 4

Убийство от кошмарите: Телата на майка и деца открити във фризера

Издирва се съпруга на загиналата

Росен Стойчев

Полицията в Дания откри телата на сирийска майка и двете й дъщери, скрити във фризер в техния апартамент, съобщи RTE.

Телата са намерени в южния град Абенра. Това става след сигнал на загрижени близки, които не са чували жената от 2 дни. В момента се издирва съпруга на убитата. Убити са 27-годишна жена и нейните дъщери на по 7 и 9 години.

„Полицията нахлу в апартамента и във фризера откри телата на една жена и двете й дъщери. Съпругът на жената и баща на дъщерите не е бил в апартамента. В момента той се издирва“, се казва в изявление на датската полиция.

Сирийското семейство е пристигнало в Дания през 2015 г. Неговите членове са получили бежански статут. През 2015 г. скандинавската страна прие 21 000 бежанци. В момента наплива е значително ограничен това. Това стана, след като през тази година бе възстановен бежанския контрол в страната.

Дания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ахааам
  Отговор
  1 15:27  31.10.16
  Кротките, мили, високоинтелигентни, невинни ислямски представители.
 • незнайко
  Отговор
  2 16:15  31.10.16
  Егати фризера! Как са си го позволили толкова голям? Защо не се казва, каква религия изповядва бащата. Това може да е провокация! Бащата също може да е убит и да му се приписва злодеянието.
 • 3 18:20  31.10.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • аааааааааааааааааааааааааа
  Отговор
  4 07:32  01.11.16
  Публикувано във факти.бг: „Полицията нахлу в апартамента и във фризера откри телата на една жена и двете й дъщери" Е.а си как пък познаха че е една жена и двете й дъщери, можеше да е една жена и двете съседски деца!

Напиши коментар:


Публикувай