31 Октомври, 2016 19:17 2 621 3

Полицията издирва Верислава Ралчевска

  • мвр-
  • верислава ралчева-
  • издирва

33-годишната жена е в неизвестност от 30 август т.г., когато излязла от дома си в столицата

Полицията издирва Верислава Ралчевска - 1
Снимка: МВР

По молба на близките столичното Пето РУ издирва 33-годишната Верислава Младенова Ралчевска. Тя е в неизвестност от 30 август т.г., когато около 16.00 часа изляза от дома си на ул. „Искър“ в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Висока е около 165 см, слаба, с кафяви очи и черна, дълга коса. Била е облечена с черен пуловер и долнище на анцуг – черен с жълти кантове, обута с бели ботуши. Има пиърсинг под долната устна и на езика и татуиран дракон на десния бицепс. Не носи в себе си документи за самоличност.

Хората, които разполагат с информация за издирваната жена, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/ 9825938, 9820160 или в най-близкото поделение на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    0 2 Отговор
    Нещо не ми хваща окото!
  • 2 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    ромка е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.