Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 12:16 1 838 3

Бият чужденци в лондонското метро

  • лондон-
  • метро-
  • имигранти

Полякиня получи тежък удар в лицето по време на пътуване в нощен Лондон

Полякиня получи тежък удар в лицето и изпадна в безсъзнание по време на пътуване в нощното метро на Лондон, съобщава британският Ivening standart. Инцидентът станал на 22 август, но подробностите за него излизат едва сега.

Жертвата пътувала по линия в западната част на Лондон, когато друг пътник във вагона неочаквано станал агресивен и започнал тежък спор с нея.

Според разследващите полицаи крошето било породено от факта, че жената разкрила своя полски произход. Неговият автор напуснал бързо местопрестъплението. Очевидци разказват, че той слязъл на гара Хамърсмит.

Транспортната полиция на Лондон пусна кадри на основния заподозрян за случката и го призова да се яви за разпит.

"Насилието и престъпленията от омраза нямат място в нашата транспортна система и ние сме решени да ги изкореним“, заявяват органите на реда в британската столица.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 белаз

    0 0 Отговор
    Тъпи, жалки англичани. Приемат всякакви от различни краища на света, ама иначе имат проблем с европейците.
  • 2 евроценности

    0 0 Отговор
    Да точно това е проблема, че са тъпи! Изправени често срещу доста по образовани и адаптивни хора от източния блок те се чувстват застрашени и това че са бели, християни и пр. остава на заден план. Предпочитат необразовани първобитни мюслита от 3-я свят, защото не ги смятат за заплаха. Англичаните винаги са се изживявали, като великите бели колонизатори на които всички да прислужват, този път обаче са в голяма грешка, която ще осъзнят в момента в които им опрат ятагана във врата и ги задължат да блъскат глава в земята срещу минаретата!
    В Германия не е по различно, питайте и самата Меркел какво предпочита имигранти от източна Европа или африканци и араби и ще ви стане ясно!
  • 3 Диди

    0 0 Отговор
    Не може да сравниш Германия с Англия.Англичаните са агресивни.След 2 години кото нопутнат ЕС тогава ще усетят как ще се влоши живота им.