6 Ноември, 2016 18:17 5 603 2

Клане в такси, трима са в болница

  • клане-
  • такси-
  • болница

Единият от пострадалите е в много тежко състояние

Клане в такси, трима са в болница - 1

Трима души са ранени, след разправия с ножове в такси между клиент и шофьор, съобщиха от ОДМВР-Монтана. Единият от пострадалите е в много тежко състояние.

Инцидентът е станал в село Громшин. 25-годишният Кристиян Г. от селото, който наел такси от Враца до Громшин, извадил нож и ранил няколко пъти шофьора Цветан Д. на 48 г. и съпругата му Татяна К. на 45 г. от Враца, която пътувала на задната седалка.

В отговор на това таксиджията също нанесъл удар на пътника с нож. 

Тримата са откарани в болницата в Монтана, където се установило, че 25-годишният Кристиян е с опасност за живота.

Причина, заради която се е стигнало до кървавата разпра е било това, че Кристиян е нямал пари да плати на шофьора на таксито за превоза от Враца до Громшин.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост читател

    0 0 Отговор
    като няма пари ,що се качва на такси?Браво на бакшиша.
  • 2 Taxi

    0 0 Отговор
    Адекватно и справедливо.