4 143 1

Моите три дни като секс робиня

Актриса прави филм за собствената си трагедия

Росен Стойчев

Британската актриса Фрида Фарел разкри ужасяващи неща от миналото си, като призна, че е била държана като секс робиня в продължение на 3 дни, съобщи „Сън“.

В момента Фарел снима филм, който разказва точно историята за отвлечено момиче, което търпи сексуален тормоз Тя признава, че сценарият до голяма степен е била вдъхновена от нейните преживявания.

В момента тя е на 36 години, но по времето на инцидента е била на 22 години. Тогава тя се подлъгва да иде на кастинг за снимане на туристическа брошура, пуснат в интернет. Тя се среща с мъж, представящ се за агент, който я води в апартамент в един от елитните квартали на Лондон.

„Той беше много мил през цялото време, но изведнъж насочи нож срещу мен“, споделя Фарел.

Насилникът я накарал да облече специално бельо и да пие мляко. Тя обмисляла да скочи през прозореца на банята, но се оказало, че са на петия етаж.

Първоначално насилникът започнал да я снима в различни пози, но тя започнала да плаче.

„Представи се за Питър“. Той ме накара да падна на колене и разкопча панталоните си. Можете да си представите какво стана после“, споделя Рита.

В последствие тя се събужда със сутиен, но без бельо. През следващите три дни насилникът води различни мъже, които да я насилват. Общият им брой е бил  5.

Тя успява да избяга, чак когато насилникът забрави да заключи вратата на стаята,в която я държи. След това сигнализира на полицията.

„Много от хората, с които правихме филма „Продай Изабел“ не знаят, че става въпрос за нещо, случило се с мен. Да участвам в него беше травмиращо. Естествено направихме края малко по-драматичен,защото е филм“, споделя Фарел.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Ганчо
    Отговор
    1 15:00  07.11.16
    Тя се среща с мъж, представящ се за мъж. 😵😵😵

Напиши коментар:


Публикувай