16 Ноември, 2016 18:35 1 268 0

Две ученички се сбиха пред училище в София

  • две ученички-
  • сбиха-
  • пред училище-
  • софия

Две ученички се сбиха пред училище в София. Сигналът в полицията е подаден от дежурният служител на МВР в болница "Пирогов", където са откарани момичетата. Те са с леки наранявания, съобщи БНР.

Инцидентът е станал пред 28 училище "Алеко Константинов" в кв. "Красна поляна". Двете момичета, които са участвали в боя, са на 14 години и са в седми клас в учебното заведение. Според криминалисти причината за сбиването е момче. Момичетата са били разтървани от свои съученици.

Веднага след сбиването едната участничка е отишла в болница Пирогов, а малко по късно там е отведено и другото момиче. И двете са прегледани и освободени за лечение. 

Случаят се разследва от Трето районно полицейско управление в София и сектор "Детска педагогическа стая".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА