17 Ноември, 2016 16:08 15 357 5

19-годишен ранен пред дискотека в Студентски град

  • 19-годишен-
  • ранен-
  • дискотека-
  • студентски град

Столични полицаи изясняват факти и обстоятелства около инцидент, станал тази сутрин. Сигнал за ранен мъж пред дискотека в ж.к. „Студентски град“ бил получен в 3.50 часа в полицията, съобщиха от МВР.

Той бил откаран от свои приятели в болнично заведение за оказване на медицинска помощ и настанен за лечение с две прободни рани в областта на корема.

На място полицейски екип е извършил оглед, до този момент е установено, че в дискотеката е  възникнал конфликт между две компании. Част от младежите излезли отвън, разправията продължила, при която бил ранен и 19-годишният младеж. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    21 0 Отговор
    Този студентски град е малко като бързата помощ - нито е град, а още по-малко студентски!

    Коментиран от #2

  • 2 софия

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бургас":

    Прави сте. Това е мястото за проститутки наркотици и всичко друго ама не студентски град. А и не знам като всеки в тая държава знае какво става там не предприеме нещо и не направи за да стане наистина студентски град. Всички дискотекаи са там. всички барове. По този начин няма как да имаме качествено образование, и да претендираме за нещо.
  • 3 бхд

    1 0 Отговор
    Студентите които се интересуват от образованието си ,и са отишли там да се обучават не ходят по дискотеки ,че и повечето живеяат около ст.град
  • 4 реалиста

    0 0 Отговор
    Сегашния студентски град е едно от най-пропадналите места в БГ. Но всички управляващи са сляпи, защото пълнят джобовете от там! Колкото когато дискотека 33 щеше да става библиотека, че била собственост на СУ - ха ха ха Забравиха всички колко смърни случая има там от пиянски и наркомански прояви ! Ама откакто стане нещо и почват да "работят по въпроса" разни смешници! Къв е тоя студентски град бее как го няма това никъде по света, а само тук, ние ли сме най-уникалните малоумници?!
  • 5 taka e brat

    0 0 Отговор
    тия охрани за какво са там пред тия дискотеки по 10човека отпред по 100-120 кила човека....