2 669 4

Полицията разкри убийство

Полицията разкри убийство
Стефанаки Йоанис

Днес около 14.30 часа в полицията бил подаден сигнал за извършено убийство на 81- годишен жител на с. Живково. Незабавно на адреса са изпратени служители на РУ- Ихтиман, които установили, че в гараж на имота се е барикадирал мъж, съобщиха от полицията.

При вида на униформените той побягнал към съседните дворове. С цел задържането му била създадена незабавна организация и предприети заградителни действия в двоен периметър, в резултат на които 61- годишният Л.Е. бил задържан.

На този етап е изяснено, че той е син на убития възрастен мъж и между тях е имало системни скандали. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално- следствените действия по случая продължават и към момента под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 19:59  17.11.16
  Да, това е новина. Понеже полицията обикновено не разкрива никакви престъпления това си е направо новина.
 • инспектор дю дю
  Отговор
  2 20:17  17.11.16
  изтръпнах още щом видях заглавието! това се казва новина! всички вес'ници трябва да го поместят на първата страница!
 • гост
  Отговор
  3 21:03  17.11.16
  Мир на праха му! И сина да си получи заслуженото
 • Б.Б.
  Отговор
  4 02:13  18.11.16
  Бил е застрелян от сина си, след това разчленен в гаража (със секира) и напъхан в чували. Въпросният син е открил и стрелба с/у съседка, която е потърсили покойния. Тя се отървала невредима и казала на съпруга си, който подал сигнал в полицейското управление на гр.Ихтиман. Служителите на реда реагирали мигновено и заварили извършителя да товари в колата си чувалите с разчлененият труп на баща си. Побягнал, заключил се в гаража, след което предприел ход да прескача огради и пресича съседните дворове. Драмата приключва малко по късно след първата си среща с полицаите. Той е заловен и в момента очаква правосъдие

Напиши коментар:


Публикувай