18 Ноември, 2016 13:00 2 237 0

Бракониери пребиха горски служители

  • бракониери-
  • пребиха-
  • горски-
  • служители

Единият е настанен в болница

Бракониери пребиха горски служители - 1

Двама служители на горското в Симитли бяха бити от нарушители заради краден дървен материал, с който били задържани. Единият е настанен в болница, съобщиха от ОДМВР-Благоевград.

В 02 РУ-Благоевград е получен сигнал за двама служители на Югозападно държавно предприятие-Благоевград на възраст 35 години от Симитли и 54 години от Благоевград, които са пострадали след нанесен им побой.

От полицейските служители, работещи по случая е установено, че около 14:40 часа на 17 ноември 2016 г. в момент на изпълнение на служебните си задължения в местността „Гроздовец“, землище на с. Крупник, двамата са направили опит да спрат и извършат проверка на лек автомобил „Лада“, която е осуетена от шофьорът, който продължил движението си в посока към Крупник.

Лекият автомобил е открит от двамата служители изоставен с трупчета дървесина в него в близост до лозов масив, намиращ се в края на местността. По време на движение към Крупник, пътят на служебния автомобил на ЮЗДП-Благоевград е препречен от лек автомобил Volkswagen Golf, при което двамата служители, слезли от служебната кола, са нападнати от непознато за тях лице от Golf-а, което им нанася удари в областта на главата.

Потърпевшите са транспортирани за оказване на медицинска помощ в ЦСМП-Благоевград, след което 35-годишният мъж е освободен за домашно лечение, а 54-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е установено, че извършител на деянието е 51-годишен мъж от Крупник. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Благоевград. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА