18 Ноември, 2016 15:42 2 235 1

Изрод уби баща си със секач за бетон

  • изрод-
  • уби-
  • баща си-
  • секач за бетон

61-годишният мъж от село Живково до Ихтиман е убил баща си със секач за бетон, после го опаковал в найлон и го натоварил в трабанта, за да го изхвърли. Това разкриха на брифинг говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова и главният секретар на МВР Георги Костов.

На 17 ноември в село Живково, община Ихтиман след получен сигнал на тел. 112 от съседи е установен трупът на 81-годишен гражданин. Трупът му е открит в автомобил марка „Трабант. Съседите  пояснили, че извършителят на убийството е психично болен. Барикадирал се в гаража с труп на баща си, но когато видял полицаите побягнал през дворовете на съседите.

До убийството се е стигнало след спор за имот. Бащата недоволствал, че синът му предписал апартамента си на дъщерята на жената, с която живеел на семейни начала.

Арнаудова  уточни, че заключението на съдебно - медицинската експертиза е, че смъртта е настъпила в следствие на черепно - мозъчна травма. „По тялото и главата на починалия възрастен човек са установени общо 13 наранявания с твърд и остър предмет“, каза говорителят на главния прокурор. Касае се за убийство по особено жесток начин. Униформените го заловили след като обезопасили околните улици. Все още не е открит секачът за бетон, с който синът убил баща си.

Според Арнаудова синът на убития е направил извънпроцесуални признания, че е убил баща си със секач за бетон. „Издирва се все още оръдието на убийството“, добави Арнаудова. „Извършват се претърсвания в жилището му. Извършват се разпити на свидетели“, добави тя. "Лицето е задържано от Окръжна прокуратура и ще бъде поискано задържането му под стража", каза Арнаудова.

Още 2 жестоки престъпления са разкрити от МВР и Окръжна прокуратура в София - опит за убийство в Етрополе и смърт след жесток побой в село до Пирдоп.

18-годишен е пробол с нож опонента си пред дискотека в Студентски град, казаха още от МВР и прокуратурата. 19-годишният студент вече е по-добре след като беше наранен при скандал между две компании пред заведението в четвъртък сутринта. Част от замесените в поредната пиянска свада са ММА бойци, каза главен комисар Георги Костов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АйСифон

    0 0 Отговор
    Малиииии!