22 Ноември, 2016 12:28 1 102 1

Задържаха мъж за убийството на баба

  • мъж-
  • убийството-
  • баба

Той е криминално проявен и осъждан

Задържаха мъж за убийството на баба - 1

Криминалисти задържаха 44-годишен мъж за убийството на възрастна жена в село Устрем, съобщиха от МВР.

Действията по разследване на престъпното деяние започнали на 8 ноември, когато в полицията бил получен сигнал за намерено тялото на 87–годишна жена в село Устрем. В хода на работата било изяснено, че в жилището било проникнато с цел грабеж. При огледа на местопрестъплението са иззети дактилоскопни следи, които са изследвани в Института по криминалистика и криминология - МВР.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия криминалистите установили и на 19 ноември задържали извършителя – 44-годишен мъж от село Срем. Той е криминално проявен и осъждан.

По случая е образувано досъдебно производство, с прокурорско постановление му е наложена 72–часова мярка за задържане.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gladius

    0 0 Отговор
    Сега правилно е да стане обратното-роднините на бабата да светят маслото на роднините на "мъжа"докато куките го държат.Да види хубаво ли е ?