Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 09:28 2 861 1

Изнасилиха момиче върху капак на кола

  • полиция-
  • момиче-
  • изнасилено

20-годишна санданчанка изживя истински кошмар по време на купон в Кресна, пише struma.bg.

Младата жена била поканена да празнува с приятели, без да подозира какво я чака часове по-късно. Във вихъра на пиршеството тя била подведена да излезе навън със съпруга на братовчедка си. И точно тогава се случил ужасът.

Мъжът я качил на капака на колата и започнал да блудства с младото момиче. Въпреки многократните молби да спре, увлечен в грубата сексуална игра, той стигнал до края.

Момичето започнало да плаче, когато се опомнило от преживяния шок, подало жалба в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    1 0 Отговор
    Аме няма ли някойд а зинасили и депутати в ненародното ни събрание, бе? Ако аз бях депутат щях да искам аз доказани изнасилвачи изнасилване с бетонова помпа...онова дето качва бетон по на 20 метра височина. ще е пхриятно изживаяаване за всяка маймуна дръзнала да насили момиче или момче. Абе Плевня какъв Президент, какъв главнокомандува си ти ве? За чеп не ставаш ве? Колко народ изчря осакатя ограбен от бандити а ти се пенииш ухилено по пленуми? Аъве за чеп не ставате и генерали и президенти и депутати тук ве? само пари искате и никаква полза от вас. Изнасилете го с бетонова помпа! никъдев законите не е казано,ч е ако човек извърши изнасилване няма право да му се благодари по подобаващ начин! Нали искате ЗАКОНОВО ПРАВОВА и ДЕМОКЛАТИЧНА държава ве, с еврогейски ценности? Ами благодарете на тоя с бетонова помпа отзад! да ви и шибаните политици и генерали, резил и смърт сте за България! Аз парапитека от народо ви го казвам - не ставате !Хукнахте Афганистан Либия да оправяте не можете тук една маймуна разстреля като тоя? А колко такива добитъци имаше през годините....?