2 520 1

Изнасилиха момиче върху капак на кола

Стефанаки Йоанис

20-годишна санданчанка изживя истински кошмар по време на купон в Кресна, пише struma.bg.

Младата жена била поканена да празнува с приятели, без да подозира какво я чака часове по-късно. Във вихъра на пиршеството тя била подведена да излезе навън със съпруга на братовчедка си. И точно тогава се случил ужасът.

Мъжът я качил на капака на колата и започнал да блудства с младото момиче. Въпреки многократните молби да спре, увлечен в грубата сексуална игра, той стигнал до края.

Момичето започнало да плаче, когато се опомнило от преживяния шок, подало жалба в полицията.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Лупи
    Отговор
    1 10:15  23.11.16
    Аме няма ли някойд а зинасили и депутати в ненародното ни събрание, бе? Ако аз бях депутат щях да искам аз доказани изнасилвачи изнасилване с бетонова помпа...онова дето качва бетон по на 20 метра височина. ще е пхриятно изживаяаване за всяка маймуна дръзнала да насили момиче или момче. Абе Плевня какъв Президент, какъв главнокомандува си ти ве? За чеп не ставаш ве? Колко народ изчря осакатя ограбен от бандити а ти се пенииш ухилено по пленуми? Аъве за чеп не ставате и генерали и президенти и депутати тук ве? само пари искате и никаква полза от вас. Изнасилете го с бетонова помпа! никъдев законите не е казано,ч е ако човек извърши изнасилване няма право да му се благодари по подобаващ начин! Нали искате ЗАКОНОВО ПРАВОВА и ДЕМОКЛАТИЧНА държава ве, с еврогейски ценности? Ами благодарете на тоя с бетонова помпа отзад! да ви и шибаните политици и генерали, резил и смърт сте за България! Аз парапитека от народо ви го казвам - не ставате !Хукнахте Афганистан Либия да оправяте не можете тук една маймуна разстреля като тоя? А колко такива добитъци имаше през годините....?

Напиши коментар:


Публикувай