25 Ноември, 2016 16:08 1 083 1

Мъж с брадва рани 7 деца в Китай

  • китай-
  • нападение-
  • ранени-
  • деца-
  • нападател

Нападателят искал да си отмъсти на обществото

Мъж с брадва рани 7 деца в Китай - 1

Седем деца и двама възрастни са били ранени при шокиращо нападение в двора на начално училище в Северозападен Китай, съобщават местните медии, цитирани от телевизия Sky news.

Според някои източници нападателят е бил въоръжен с нож, а според други е носел брадва.

Той влязъл в двора на училището в град Ханчжун, в северозападната провинция Шанси и се втурнал след невръстните ученици, които играели навън преди обяд.

Мъж с брадва рани 7 деца в Китай

Охранители на хотел, намиращ се близо до учебното заведение успели да спрат нападателя, преди да нарани още деца. Докато се опитвал да избяга мъжът ранил и двама минувачи.

Нападателят, който властите са идентифицирали като 58-годишен престъпник, е бил задържан. Той обяснил на полицията, че искал да си „отмъсти на обществото“, след като бил осъден за кражба, съобщава телевизионният канал CCTV.

При подобен инцидент през февруари бяха ранени 10 деца. Тогава нападателят бе въоръжен с нож и намушка децата пред входа на училището в южната част на Китай.

Мъж с брадва рани 7 деца в Китай


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    ГЛАДНА СМЪРТ ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ДЕЦА!!!