26 Ноември, 2016 20:04 3 422 0

Акция на Ботевградско шосе

  • арестуваха-
  • полицай-
  • акция-
  • ботевградско шосе

Вероятно има задържан полицай

Акция на Ботевградско шосе - 1

Специализирана полицейска акция е проведена на изхода на София при разклона за Богров, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. От там обаче отказаха да дадат повече информация по случая.

Според източници на БНТ акцията на антимафиотите е срещу разпространението на наркотици, като в групата, уличена в наркоразпространение, има замесени полицаи.

По информация на bTV акцията се е провела в района на булевард "Ботевградско шосе" и е продължила повече от 2 ч. Бил е спрян врачански бял бус, в който пътували двама мъже. Те са задържани с 6 мастербокса цигари, от които щели да спечелят до 3000 лв. Единият от мъжете е полицай. Разпитът на задържаните се е провеждал и в тоалетната на близка бензиностанция.

От МВР заявиха за Факти.бг, че официална информация се очаква утре през деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА