1 337 3

Българи продали бебе за 8000 евро в Гърция

Четирима души замесени в схемата

Росен Стойчев

Българка е продала новороденото си бебе за 8000 евро в Гърция, съобщи protothema.gr.

В сделката е посредничил 39-годишен българин. Той е направил връзката за продажбата на детето на 30-годишна българска с финансови проблеми.

Смята се, че майката е живяла в апартамент с други двама души от ромски произход. Тя е родила в Катерини. Продажбата е станала през юни. От продажбата на бебето майката е прибрала 2000 евро. Приютилата я двойка е получила 1350, а посредникът 4650 евро.

До момента полицията не е открила детето и неговите нови родители.

Гърция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ВЪЖ
  Отговор
  1 16:47  02.12.16
  Българките не си продават децата , а си ги гледат ! тия са м....сти не са българи !
 • до журналята
  Отговор
  2 16:56  02.12.16
  Българка ли !?!?!? Я пак ??? Ако толкова искате да сте коректни пишете "жена с български паспорт е продала бебето си" Тук ясно е става въпрос отново за циганка! Стига с тая криво разбрана толерантност!
 • ТИКВОЧА
  Отговор
  3 17:18  02.12.16
  КАКВИ БЪЛГАРИ БЕ ХОРА ЦИГАНИНА СИ Е ЦИГАНИН КЪДЕТО И ДА Е. КАТО ОТИДА В ГЪРЦИЯ СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ЗАЩОТО И ТЕЗИ ЧОВЕКОПОДОБНИ МИНАВАТ ЗА БЪЛГАРИ . РАЗБИХА МИ КЕМПЕРА ВЗЕЛИ КАКВОТО ВИДЯТ НА ВСИЧКОТО ОТТОРЕ И ТЕНДЖЕРАТА С ЯДЕНЕТО ЗАДИГНАЛИ . Е НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ЦИГАНСКА РАБОТА. ТА НЕКОЯ СИ ПРОДАЛА ДЕТЕТО ЗА ПЪ РВИ ПЪТ ЛИ ГО ЧУВАМЕ .КОЛКО М....ЛКИ ИМА В ГЪРЦИЯ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ А РАЖДАТ И ПРОДАВАТ БИЗНЕСА СИ ЕБИЗНЕС.

Напиши коментар:


Публикувай