Last news in Fakti

6 Декември, 2016 11:56 1 141 0

Криминално проявен младеж преби майка си

  • криминално проявен-
  • младеж-
  • преби-
  • майка

Жената е откарана в тежко състояние в болница

Криминално проявен младеж преби майка си - 1

23-годишен шуменец е задържан след като нанесъл побой и причинил телесни повреди на майка си, съобщиха от ОДМВР-Шумен.

Малко след 5.30 часа вчера сутринта е получен сигнал в дежурната част на областната дирекция, че на стълбищна площадка в блок на ул.”Ген. Тошев” в Шумен е намерена жена в безпомощно състояние. Към адреса са насочени екипи на полиция и спешна помощ.

В МБАЛ- Шумен в тежко състояние била откарана 58-годишна жена. Криминалисти изяснили, че малко преди това между нея и сина й възникнал скандал. 23-годишният П.П.- Шебека нанесъл удари с ръце и крака по главата и тялото на майка си. Криминално проявеният шуменец е установен и задържан.

Известен е на полицията с кражби, грабеж, противозаконно отнемане на вещи и части от моторни превозни средства и отнемане на мпс в нетрезво състояние. Спрямо него е взета мярка “задържане под стража” за срок от 72 часа. Приведен е в ОЗ “Изпълнение на наказанията” – Шумен. Започнато е досъдебно производство.

Работата по разследването продължава под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура- Шумен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА