14 Декември, 2016 13:30 3 621 4

Холандец намушка жена в центъра на София

  • холандец-
  • намушка-
  • жена-
  • софия

Задържан е

Холандец намушка жена в центъра на София - 1

46-годишна жена е била нападната и намушкана в София, съобщиха от СДВР.

Около 5.50 ч., при обход на маршрута, полицаи от Първо РУ забелязали, че на тротоара пред телефонната палата на ул. „Гурко” лежат две тела - жена с порезна рана в областта на шията, а до нея - мъж във видимо неадекватно състояние. Пострадалата, 46-годишна жена, е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, оставена е за лечение, към момента e без опасност за живота.

Установена е самоличността на мъжа - 30-годишен холандски гражданин, който по първоначални данни е нападнал жертвата. Той е задържан и откаран в болнично заведение за установяване на наличие на упойващи и наркотични вещества в кръвта.

По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия по случая продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    11 0 Отговор
    Холандецът Али, примерно.
  • 2 кажете

    11 0 Отговор
    Съобщете името да видим дали наистина е холандец или просто с холандски паспорт !?
  • 3 гост

    6 0 Отговор
    Е то в Холандия половината са черни и се казват, Мохамед, Умар, Хасан, Абдула, Рашид и др. Отскочете до прехваления Амстердам да видите какво е там след залез. Трудно се вижда бял човек.
  • 4 DGDW

    1 0 Отговор
    Знаем какво е в Амстердам и Берлин и прочие, ама тоя наистина си е холандец. Казва се Реналдо Хилиамсо или нещо такова, бял, ок. 2 метра с гола глава и брада във форма на катинарчв. Ще го познаете като го видите. Горе - долу постоянно друсан и неадекватен.